توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
تازه های روانشناسیتست روانشناسی

تست دوستی؛ چطور دوستی هستید؟

تست دوستی؛ چطور دوستی هستید؟

تست دوستی به شما می‌گوید که شما اهل دوستی‌های مادام‌العمر هستید یا بیشتر دوست دارید دوست روز‌های خوش افراد باشید؟ به عبارتی دیگر تست روانشناسی دوستی اینکه شما چقدر دوست خوبی هستید را اندازه می‌گیرد.

سیرافی ها | سرویس روانشناسی –
 فرا گرفتن برقراری روابط پر‌دوام از جمله موضوعاتی است که درباره‌اش صد‌ها کتاب نوشته شده است. ما به عنوان انسان، زمانی در بهترین وضعیت زندگی می‌کنیم که بتوانیم با دیگران روابط موفق و خوبی داشته باشیم. پیدا کردن دوست در دنیای پر اضطراب و مشوش امروزی ساده نیست، اما مهم‌تر از یافتن دوست خوب، این است که خود دوست خوبی باشیم. هرگز فراموش نکنید که آنچه درباره دیگران می‌گوییم و فکر می‌کنیم روی روابط ما با آن‌ها تاثیر می‌گذارد.
 

تست دوستی

تست دوستی؛ چطور دوستی هستید؟

 
با تکمیل پرسشنامه زیر ببینید خصوصیاتی دارید که بتواند به دوستی محکم و پر‌دوام منجر گردد یا خیر؟
۱- دوستانم به ندرت در زمینه‌های شخصی از من نظرخواهی می‌کنند.
غلط (۱ امتیاز)         درست (۰ امتیاز)


۲- مدتی طولانی وقت می‌گیرد که کسی را که به من توهین کرده است ببخشم.
غلط (۱ امتیاز)         درست (۰ امتیاز)


۳- اغلب مرا زودرنج و حساس توصیف می‌کنند.
غلط (۱ امتیاز)         درست (۰ امتیاز)


۴- دست کم در یک گروه خیریه داوطلبانه کار می‌کنم.
غلط (۰ امتیاز)         درست (۱ امتیاز)


۵- هرگز با یک دوست، شریک تجاری نمی‌شوم.
غلط (۱ امتیاز)         درست (۰ امتیاز)


۶- اعتقاد دارم که اغلب دوستان منافع خودشان را به منافع شما ترجیح می‌دهند.
غلط (۱ امتیاز)         درست (۰ امتیاز)


۷- نسبت به اغلب اشخاص، در تکیه کردن به قضاوت دیگران محتاط‌تر هستم.
غلط (۱ امتیاز)         درست (۰ امتیاز)


۸- وقتی یکی از دوستانم رازی را با من در میان می‌گذارد، ناراحت می‌شوم.
غلط (۱ امتیاز)         درست (۰ امتیاز)


۹- اغلب برایم دشوار است که احساسات صمیمانه خود را با دوستانم در میان بگذارم.
غلط (۱ امتیاز)         درست (۰ امتیاز)


۱۰- گاه چنان گرم کار‌های خودم می‌شوم که فراموش می‌کنم با دوستانم صمیمی‌ام تماس بگیرم.
غلط (۱ امتیاز)         درست (۰ امتیاز)


۱۱- وقتی رئیسم به من دستور می‌دهد، بیش از دیگران ناراحت می‌شوم.
غلط (۱ امتیاز)         درست (۰ امتیاز)


۱۲- فکر نمی‌کنم بتوانم با کسی که با دشمن من رفاقت دارد، دوستی کنم.
غلط (۱ امتیاز)         درست (۰ امتیاز)

 

تفسیر نتایج تست دوستی

امتیاز ۹ تا ۱۲  شما احتمالا دوست بسیار خوبی هستید. به دیگران توجه و محبت فراوانی دارید. قبل از اینکه کسی دست دوستی به سمت شما دراز کند، شما دست دوستی به سمت او دراز می‌کنید.
امتیاز ۵ تا ۸  شما از توانمندی متوسطی برای دوست شدن با دیگران برخوردارید. در اغلب موارد با دوستان‌تان راحت هستید. با این حال دنبال کسانی می‌گردید که به زندگی‌تان وسعت و غنای بیشتری ببخشند.
امتیاز ۰ تا ۴  شما در حفظ دوستان خود با مشکل روبرو هستید. از دیگران برداشتی ذهنی دارید که مانع از آن می‌شود که به آن‌ها نزدیک شوید. می‌توانید از خود بپرسید: آیا من به راستی خوشحال هستم؟ اگر جوابتان منفی است، از همین حالا برنامه‌هایی را در جهت رشد و تحول خود شروع کنید.
 

توضیحات تست روانشناسی دوستی

در ادامه درباره هر یک از سوالات توضیحاتی داده شده است که می‌تواند راهنمای شما در حل برخی مشکلات باشد.
۱- اگر دوستان‌تان از شما در زمینه‌های شخصی توصیه و راهنمایی نمی‌خواهند علتش احتمالا این است که به آن‌ها با رفتارتان نشان داده‌اید که چندان به امور زندگی‌شان علاقه‌مند نیستید.
 

افراد رنجیده، رنجیده خاطرها معمولا در دوست‌یابی دچار مشکل می‌شوند.
۲- بررسی‌های گیلدفورد، روان‌شناس کالیفرنیایی، به این نتیجه رسیده که کسانی که حالت رنجیده دارند معمولا غیر دوستانه هستند. وقتی رنجش را در خود حفظ می‌کنیم مانع از آن می‌شود که با دیگران دوستی خوبی داشته باشیم.
۳- روی هم رفته اشخاصی که بیش از اندازه حساس و زودرنج هستند به راحتی نمی‌توانند با دیگران ارتباط برقرار کرده و دوستی کنند. به همین دلیل اغلب این اشخاص در زندگی خود دوستان معدودی دارند.
۴- کسانی که به گروه‌های مختلف می‌پیوندند از غریزه دوست‌یابی قابل ملاحظه‌ای برخوردارند. آن‌ها دنبال گروه‌ها و اشخاصی می‌گردند که بتوانند نیاز‌های خود را برآورده سازند.
 

پیوستن به گروه‌های اجتماعی مختلف یعنی غریزه دوست‌یابی بالا.
۵- اینکه بخواهید با کسی شریک تجاری شوید، بستگی زیادی به فرد مورد نظر دارد. در مواقعی کاملا عاقلانه است که با دوست نزدیک خود شریک تجاری شوید. در اغلب شراکت‌های موفق به اعتماد و اطمینان، سهیم شدن و احترام متقابل پی می‌بریم. این‌ها اجزای ضروری دوستی هستند.
۶ و ۷ – هر دو تست با اعتماد و اطمینان در رابطه سر و کار دارند. دکتر فیلیپ زیمباردو، متخصص فرایند دوستی، به این نتیجه رسیده که کسانی که نمی‌توانند نقطه نظر‌های بیرونی را بپذیرند اغلب به دیگران اعتماد نمی‌کنند. این اشخاص اغلب در دوست شدن و در حفظ دوستی‌هایشان دشواری دارند.
 

توانایی اعتماد کردن یکی از فاکتورهای تعیین‌کننده میزان دوست‌یابی انسان است.
۸ و ۹ – سوالات ۸ و ۹ به فعالیت‌های پروفسور سیدنی جورارد مربوط می‌شود. دکتر جورارد به این نتیجه رسیده است که بدون خودافشایی، امکان برقراری دوستی صمیمانه وجود ندارد.
۱۰- این سوال اغلب در آزمون‌های شخصیت دیده می‌شود. کسی که جواب درست می‌دهد از علایق اجتماعی کمی برخوردار است. برای این شخص دوست‌یابی دشوار است.
۱۱- ارتباطی میان نگرش شما درباره افراد صاحب اقتدار و توانایی دوستانه بودن وجود دارد. پژوهشگران به این نتیجه رسیده‌اند که کسانی که از اشخاص صاحب اقتدار رنجش به دل دارند، اغلب برایشان دشوار است که با دیگران دوستی کنند.
۱۲- دوستی بالغانه یعنی اینکه بتوانیم با کسانی که با دشمنان ما دوستی می‌کنند دوستی داشته باشیم. درست نیست که کسی را دوست بدانیم که با دشمن ما دشمن باشد.
 
دوستی کردن با کسی که با دشمن ما دوست است یک رفتار بالغانه است.
شما در دوستی‌هایتان چگونه هستید؟ آیا روابط بادوام را ترجیح می‌دهید یا لحظه‌ای را؟ اصلا تمایلی به دوست یابی در خودتان احساس می‌کنید یا خیر؟
 
 
پریسا رودحله

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا