توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه املت با رب خوشمزه

طرز تهیه املت با رب خوشمزه

املت با رب، خوراکی ساده و خوشمزه‌ای است که به راحتی با تخم مرغ و رب تهیه می‌شود. رب گوجه، رب انار و قارچ بهترین مواد اولیه این غذا هستند.

سیرافی ها| سرویس آشپزی –
 املت با رب، برای مواقعی که زمان کافی برای آشپزی ندارید بسیار مناسب است. املت با رب گوجه همان املت قهوه خانه‌ای است که از ترکیب تخم مرغ و رب گوجه فرنگی درست می‌شود. نوع دیگری از املت را با رب انار درست می‌کنند که از غذا‌های محبوب شمالی محسوب می‌شود. املت با رب و قارچ نیز نوع دیگری از املت است که در آن از قارچ و پیاز داغ نیز استفاده می‌شود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ۳ نوع املت با رب را با هم مرور کنیم.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.


۱. املت با رب گوجه

املت با رب گوجه، یکی از غذا‌های پرطرفدار است که خیلی سریع آماده می‌شود و بیشتر در قهوه خانه‌ها مورد استقبال قرار می‌گیرد. این غذا با رب گوجه فرنگی، تخم مرغ و روغن بر روی حرارت بالا درست شده و اغلب به عنوان صبحانه سرو می‌شود.  

مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
روغن 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. تابه‌ای را روی حرارت بالا قرار دهید تا گرم شود، سپس روغن را در تابه بریزید به گونه‌ای که کف تابه کاملا با روغن پوشیده شود.
  2. رب گوجه فرنگی را به روغن اضافه کرده و شروع به تفت دادن رب در روغن کنید. حدود ۵ دقیقه به تفت دادن رب ادامه دهید تا بوی خامی رب گرفته شده و رنگ بگیرد، اما در این فاصله به هیچ وجه حرارت را کم نکنید.
  3. مقداری نمک و فلفل به رب اضافه کرده و هم بزنید.
  4. تخم مرغ‌ها را یکی یکی در تابه بشکنید و سپس هم بزنید. حدود ۵-۴ دقیقه به همزدن رب و تخم مرغ روی حرارت بالا ادامه دهید تا یکدست شوند.
  5. املت با رب گوجه را با پیاز و نان سنگک میل کنید. 

نکته: در تهیه این املت به هیچ وجه حرارت را کم نکنید. تفت دادن رب و پختن تخم مرغ با حرارت بالا باعث ایجاد طعم بهتر خواهد شد. 

املت با رب خوشمزه


۲. املت با رب انار

املت با رب انار یکی از غذا‌های محلی خطه شمال است که با تخم مرغ، رب انار، سیر و پیاز درست می‌شود. رب انار مورد استفاده در تهیه این غذا باید ترش باشد تا طعم و مزه اصلی غذا حفظ شود.
 
مواد لازم
رب انار ترش 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 2 عدد
سیر له شده 4 حبه
تخم مرغ 3 عدد
روغن 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. پیاز را خرد کرده و در تابه با روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شوند.
  2. کمی نمک، فلفل و رب انار را به سیر و پیاز سرخ شده اضافه کنید و ۴-۵ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
  3. تخم مرغ‌ها را یکی یکی به تابه اضافه کرده و هم بزنید. کمی صبر کنید تا تخم مرغ‌ها پخته شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.
  4. این املت را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید.

۳. املت با رب و قارچ

قارچ یکی از سبزیجات کم کالری و در عین حال با ارزش غذایی بالاست که می‌تواند جایگزین خوبی برای مواد غذایی پرکالری باشد. املت با رب و قارچ در واقع نوعی املت قارچ است که در تهیه آن، علاوه بر رب گوجه فرنگی و تخم مرغ از قارچ و پیاز نیز استفاده می شود.
 
مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
روغن 4 قاشق غذاخوری
قارچ 150 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

 
دستور تهیه:

  1. پیاز را به صورت خلالی ریز خرد کنید و با روغن در تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود.
  2. کمی نمک و فلفل به پیاز اضافه کنید و هم بزنید. سپس قارچ‌های ورقه شده را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا قارچ‌ها نرم شوند. قارچ‌ها را خیلی هم نزنید تا آب نیندازند.
  3. پس از اینکه آب قارچ کشیده شد، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و روی حرارت بالا به مدت ۴-۳ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  4. تخم مرغ‌ها را در تابه بشکنید و هم بزنید. ۶-۵ دقیقه فرصت دهید تا تخم مرغ‌ها بسته شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.
  5. املت با رب و قارچ را همراه با نان به عنوان صبحانه یا میان وعده سرو کنید.
املت با رب خوشمزه
گوجه فرنگی خواص بی‌شماری دارد. این سبزی پرخاصیت حاوی ماده‌ای به نام لیکوپن است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و ایجادکننده رنگ قرمز آن است. این ماده که در گوجه فرنگی پخته یا همان رب گوجه فرنگی غلظت بیشتری دارد می‌تواند در کاهش رشد سلول‌های سرطانی و از بین بردن آن‌ها موثر باشد. براساس تحقیقات صورت گرفته پخته شدن گوجه فرنگی باعث آزاد شدن بیشتر لیکوپن شده و در جلوگیری از انواع سرطان به خصوص سرطات پروستات نقش به سزایی دارد.
 
 
فیروزه حدادی

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا