طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی با دو نوع سس پستو و گوجه فرنگی

مجموعه: آشپزی و تغزیه, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 5

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی با دو نوع سس پستو و گوجه فرنگی

اسپاگتی یک غذای ایتالیایی است که ما ایرانیان آن را به شیوه خودمان طبخ می‌کنیم. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی با دو نوع سس را شرح دهیم.
اسپاگتی ایتالیایی

سیرافی ها| سرویس آشپزی – اگر تصمیم گرفته‌اید اسپاگتی را به روش ایتالیایی آماده و طعم اصیل آن را امتحان کنید، پس باید تمام مراحل را طبق دستور پخت پیش بروید تا طعم واقعی اسپاگتی را بچشید. طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی کاملا متفاوت از طرز تهیه ماکارونی به سبک ایرانی است که ما برای طبخ ماکارونی در کشورمان استفاده می‌کنیم.

در این مطلب دو نوع سس را برای سرو همراه با اسپاگتی ایتالیایی معرفی خواهیم کرد. شما می‌توانید بسته به ذائقه خودتان هر کدام را که تمایل داشتید، انتخاب کنید. هر دوی این سس‌ها روش تهیه راحتی دارند و می‌توانید در مدت کوتاهی آن‌ها را در منزل مهیا نمایید.

مواد لازم برای تهیه اسپاگتی ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه این نوع اسپاگتی به شرح زیر است:

مواد لازم
ماکارونی۱ بسته
نمک۱ قاشق غذاخوری
روغن۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
سس پستو یا سس گوجه فرنگیبه میزان لازم
ریحان تازه۲ الی ۳ شاخه برای تزیین
پنیر پارمزانیه قاشق غذاخوری


چند نکته
:

  • ریحان برای تزیین این غذا استفاده می‌شود، بنابراین می‌توانید از سبزی‌های معطر دیگر مانند نعناع و جعفری هم استفاده کنید.
  • به جای روغن زیتون از دیگر روغن‌های مخصوص سالاد نیز می‌توانید استفاده کنید، اما ترجیحا روغن زیتون به کار ببرید.

طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی

  1. ابتدا دورن یک قابلمه آب بریزید و بگذارید تا به جوش آید.
  2. پس از آنکه آب به جوش آمد، نمک و ۲ قاشق غذاخوری روغن را به آن اضافه کنید. افزودن روغن مانع از چسبیدن رشته‌های ماکارونی به یکدیگر می‌شود.
  3. سپس اسپاگتی را نیز درون آب جوش بریزید.
  4. هر ۲ دقیقه یک بار کمی اسپاگتی را بهم بزنید تا روغن با آن کاملا مخلوط شود و به یکدیگر نچسبند.

    طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی

  5. پس از آماده شدن ماکارونی، آن را درون آبکش بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا آب اضافی خارج شود.
  6. اکنون یک قاشق روغن زیتون را اضافه کنید و به هم بزنید تا با ماکارونی مخلوط شود. به آرامی بهم بزنید و مواظب باشید که ماکارونی‌ها نشکنند.
  7. اکنون سس مورد نظرتان را روی ماکارونی بریزید و پنیر پارمسان را به آن اضافه کنید.
  8. برگ‌های نعناع را از شاخه جدا کنید و برای تزیین روی ماکارونی و اطراف آن قرار دهید.

چند نکته:

  • روی بسته بندی ماکارونی زمان مورد نیاز برای طبخ آن درج شده است. به طور معمول ۹ الی ۱۰ دقیقه زمان برای پختن ماکارونی کافی است.
  • به هیچ وجه ماکارونی را خرد نکنید.
  • اسپاگتی باید به اندازه‌ای پخته شود که حالت خمیری نداشته باشد، اما نرم شود.
به همین راحتی و در زمانی کوتاه اسپاگتی ایتالیایی شما آماده شده است و می‌توانید از میل کردن آن لذت ببرید. این غذا را باید به روش ایتالیایی نیز سرو و میل کنید، این یعنی از قاشق خبری نیست و شما باید آن را با چنگال میل نمایید.

طرز تهیه دو نوع سس اسپاگتی ایتالیایی

سس پستو یا سس گوجه فرنگی برای این نوع از اسپاگتی مناسب است. روش آماده کردن هر دو نوع سس در این قسمت شرح داده می‌شود.

طرز تهیه سس پستو برای اسپاگتی ایتالیایی

مواد لازم:

مواد لازم
برگ ریحان تازه۴۵ گرم
گردو۴۰ گرم
پنیر پارمسان۲۵ گرم
پنیر گودا۲۵ گرم
سیر۲ حبه کوچک یا ۱ حبه بزرگ
روغن زیتون۲۵۰ میلی لیتر
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
آب لیموترش تازهیک قاشق چایخوری
 
سس پستو
طرز تهیه:
  1. ابتدا گردو را درون آسیاب بریزید تا کاملا خرد و یک دست شوند.
  2. اکنون ریحان، گردو آسیاب شده، پنیر پارمسان، پنیر گودا، سیر، نمک، فلفل و روغن زیتون را درون مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید تا مواد یک دست شوند.
  3. سس را در ظرف مناسبی بریزید و آب لیموترش تازه را به آن اضافه نمایید.
سس پستو آماده است و می‌توانید آن را استفاده کنید. علاوه بر اسپاگتی، این سس برای سالاد نیز مناسب است.

سس پستو

 

طرز تهیه سس گوجه فرنگی اسپاگتی 

مواد لازم:

مواد لازم
گوجه فرنگی۱ کیلو
برگ ریحان و جعفری تازه۱/۲پیمانه
سیر۱ حبه
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
فلفل سفیدبه میزان لازم
لیموترش تازهیک قاشق چایخوری
 
نکته:
  • به جای سیر از یک پیاز کوچک خرد شده نیز می‌توانید استفاده کنید.

    سس گوجه فرنگی


طرز تهیه:
  1. سروته گوجه فرنگی‌ها را جدا و آن‌ها را خرد کنید.
  2. گوجه فرنگی‌ها را در مخلوط کن بریزید و آن‌ها را کاملا میکس نمایید.
  3. سیر را خرد یا رنده کنید.
  4. گوجه فرنگی‌ها را روی شعله گاز قرار دهید و اجازه دهید مایع به جوش بیاید. نمک، فلفل، سیر و یک پیمانه آب را به آن اضافه کنید و بهم بزنید.

    سس گوجه فرنگی

  5. سپس شعله گاز را روی حرارت کم بگذارید و صبر کنید تا سس غلیظ شود. این مدت ممکن است یک ساعت نیز به طول بیانجامد.
  6. نزدیک آماده شدن سس که شد، ریحان و جعفری خرده شده، ۲ قاشق روغن زیتون و لیوترش تازه را به مواد اضافه کنید و بهم بزنید.

اسپاگتی ایتالیایی با سس گوجه فرنگی
سس گوجه فرنگی آماده است و می توانید آن را با اسپاگتی ایتالیایی سرو کنید. این سس را برای مدت چند روز می‌توانید در ظرفی دربسته در یخچال نگهداری نمایید. طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی ساده است و در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود، این غذا را می‌توانید با هر دو سس یاد شده، سرو کنید و در حقیقت دو نوع اسپاگتی را تهیه نمایید.

 

آناهید اعظمی فر
پاستا مرغ و کلم بروکلی 
خواندن این مطلب

مطالب مرتبط

    نظر شما !!!

    نظر شما برای “طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی با دو نوع سس پستو و گوجه فرنگی”

    قالب تفریحی