توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

موس طالبی

موس طالبی

موس طالبی

موس طالبی یک دسر خوشمزه تابستانی است که می‌توانید با استفاده از دستور زیر در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.

مواد لازم

طالبی پوره شده 2 لیوان

سفیده تخم مرغ 2 عدد

شکر 150 گرم

خامه فرم گرفته 200 گرم

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپ‌خوری

آبلیمو 1 قاشق چای‌خوری

رنده پوست لیموترش 1/2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- پودر ژلاتین را با آب‌ لیموترش و 2 لیوان آب سرد، روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس آن را در دمای محیط قرار دهید تا ولرم شود.

2- سفیده تخم‌مرغ و پودر شکر را در ظرفی با همزن برقی، هم بزنید تا پف کند و جای همزن روی آن باقی بماند.

3- خامه فرم‌گرفته را با لیسک به مخلوط سفیده تخم‌مرغ اضافه کنید و هم بزنید، سپس ژلاتین ذوب‌شده، وانیل و رنده پوست لیموترش را به آن اضافه کنید.

4- طالبی را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در بیاورید؛ و به مایه موس اضافه کنید و هم بزنید.

5- موس آماده شده را داخل لیوان‌های دلخواه ریخته و به‌مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. موس طالبی آماده شده را از یخچال بیرون آورده و روی آن را با خامه فرم‌گرفته، طالبی و… تزیین و سرو کنید.

نوش جان!

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا