توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

کال کباب

کال کباب

 
کال کباب
کال کباب از غذاهای محلی شمالی است که از بادمجان، سیر، رب انار و گردو درست می‌شود و به صورت سرد سرو می‌شود. این غذا برای پیش غذا انتخاب خوبی به شمار می‌آید.

مواد لازم

بادمجان 10 عدد

رب انار 1 فنجان

نعناع، خلواش و چوچاق 3 قاشق غذاخوری

سیر 1 بوته

گردو پودر شده 1 لیوان

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- بادمجان‌ها را به هر طریقی که تمایل دارید کباب کنید و پوست بادمجان‌ها بکنید. سپس بادمجان‌ها را در یک کاسه بریزید و با گوشتکوب بکوبید.

2- سیر‌ها را پوست بکنید و آن‌ها را له کنید و همراه با سبزی، نمک، فلفل، گردو و رب انار به بادمجان‌ها اضافه کنید و مخلوط کنید. کال کباب را با مقداری انار و سبزی تزئین و سرو کنید.

نوش جان!

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا