کال کباب

کال کباب

 
کال کباب
کال کباب از غذاهای محلی شمالی است که از بادمجان، سیر، رب انار و گردو درست می‌شود و به صورت سرد سرو می‌شود. این غذا برای پیش غذا انتخاب خوبی به شمار می‌آید.

مواد لازم

بادمجان ۱۰ عدد

رب انار ۱ فنجان

نعناع، خلواش و چوچاق ۳ قاشق غذاخوری

سیر ۱ بوته

گردو پودر شده ۱ لیوان

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

۱- بادمجان‌ها را به هر طریقی که تمایل دارید کباب کنید و پوست بادمجان‌ها بکنید. سپس بادمجان‌ها را در یک کاسه بریزید و با گوشتکوب بکوبید.

۲- سیر‌ها را پوست بکنید و آن‌ها را له کنید و همراه با سبزی، نمک، فلفل، گردو و رب انار به بادمجان‌ها اضافه کنید و مخلوط کنید. کال کباب را با مقداری انار و سبزی تزئین و سرو کنید.

نوش جان!

طرز تهیه یک مدل کوکی بادام خوشمزه
خواندن این مطلب