توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

خورشت بادام اردبیل یا پیچاق قیمه

خورشت بادام اردبیل یا پیچاق قیمه

خورشت بادام اردبیل یا پیچاق قیمه یکی از غذاهای خوشمزه و محلی اردبیل است که برای گردشگرانی که به اردبیل می روند، بسیار محبوب بوده و معمولا در رستوران ها سرو می شود.

 

اگر در مورد این آموزش آشپزی سوالی دارید، از قسمت دیدگاه در انتهای صفحه برای پرسیدن سوال خود استفاده کنید.

زمان آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت : 3ساعت
مناسب برای : 4 نفر

مواد لازم:

  • گوشت راسته یا مغز ران گوساله
     500 گرم
  • خلال بادام
     200 گرم
  • پیاز متوسط
     2 عدد
  • آبغوره یا آبلیمو
     50 میلی لیتر
  • زعفران دم کشیده غلیظ
     3 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی
    1 قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ
    4 عدد
  • دارچین
    1 قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل
     به مقدار کافی
  • زردچوبه
    1 قاشق چایخوری
  • کره
    100 گرم
  • برگ بو
    3 عدد

طرز تهیه:

  1. خلال های بادام را از 2 ساعت قبل در آب خیس کرده و سپس آن را آبکش کنید و با 25 گرم کره کمی تفت دهید.
  2. در یک قابلمه پیاز ها را ریز خلالی یا نگینی کنید و به همراه کره کمی تفت دهید تا طلایی شوند و سپس گوشت و برگ بو را به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود. وقتی آب گوشت کشیده شد، رب را به گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید تا بوی رب از بین برود. سپس مقداری آب به مواد اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. سپس حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید تا گوشت حدود 2 ساعت پخته و مغز آن نرم شود.

 

  1. خلال های بادام و زعفران و دارچین را به گوشت اضافه کرده و سپس نمک و فلفل را به اندازه کافی به گوشت اضافه کنید تا طعم دلخواه بدست آید. سپس آبغوره یا آبلیمو را به گوشت اضافه کنید و مجددا اجازه دهید تا گوشت حدود 45 دقیقه دیگر به آرامی بجوشد و آب آن کشیده شده و به روغن بیافتد.
  2. خورشت را به یک تابه بزرگ منتقل کرده و با قاشق قسمت هایی از گوشت را کنار بزنید. زرده های تخم مرغ را در قسمت های خالی تابه قرار داده و کمی زعفران روی زرده ها بپاشید. سپس در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم، زرده ها پخته شوند. سپس خورشت را در ظرف سرو کرده و برای هر نفر یک زرده تخم مرغ وسط بشقاب قرار دهید. در صورت تمایل مقداری پیاز داغ دور بشقاب ریخته و به همراه برنج سرو کنید. نوش جان

نویسنده : فریبا هراتی

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا