توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

دستور آشپزی خورش گوشت و خرما

 خورش گوشت و خرما

خورش گوشت و خرما ، خورشت
در ادامه این مطلب طرز تهیه خورش گوشت و خرما یکی از غذاهای طبع گرم ایرانی را آماده کرده ایم ، امیدواریم از میل کردن آن لذت ببرید

مواد لازم برای خورش گوشت و خرما

  • لیمو  1 عدد
  • ماست  500 گرم
  • روغن کنجد  یک قاشق چای خوری
  • سیب زمینی   1 عدد بزرگ
  • لوبیا سبز  200 گرم
  • خرما  150 گرم
  • پیاز   1 عدد
  • گوشت بره  400 گرم
  • آب   به مقدار لازم
  • نمک و فلفل  به مقدار لازم
  • لیمو  1 عدد
  • سس و نمک و فلفل   به مقدار لازم
  • گشنیز کمی
غذا های محلی و غذا های ایرانیخورش گوشت و خرما

خورش گوشت و خرما

طرز تهیه خورش گوشت و خرما

پوست لیمو را با رنده ریز، رنده کنید و آب لیمو را نیز بگیرید.
گوشت بره را در پوست رنده شده و آب لیمو و ماست، به مدت 30 دقیقه بخوابانید.
در این مدت، سیب زمینی را کاملاً بشویید و بدون آن که پوست آن را بکنید، آن را به اندازه ی مکعب های دو سانتیمتری خرد نمایید.
روغن کنجد را گرم کنید و سیب زمینی را داخل آن سرخ نمایید تا طلایی رنگ شود.
خرماها را نصف کنید و هسته آن ها را بیرون بیاورید.
همچنین بخوانید : تمام دستور آشپزی های مربوط به خورش
 
شاخه های انتهای لوبیای سبز را جدا کنید و آن ها را بدون این که دانه های آن را بیرون بیاورید و یا خرد نمایید، بشویید. سپس لوبیای سبز و خرما را کمی با سیب زمینی، تفت دهید. گوشت را نیز اضافه کنید. به میزان کافی آب بریزید. پیاز را به چهار قسمت برش بزنید و به سایر مواد اضافه نمایید. درب ظرف را ببندید تا آب بجوشد و گوشت روی حرارت ملایم بپزد.
فلفل قرمز و خیار را کاملاً خرد نمایید. پوست لیمو را رنده کنید و آب آن را نیز بگیرید. سپس طعم آن را با سس و انواع چاشنی ها، طبق ذائقه خود تنظیم نمایید.
بعد از پختن غذا، آن را با چند شاخه گشنیز تزئین نمایید و همراه با یک کاسه سالاد، سرو نمایید. این غذا را همراه با برنج و یا به صورت خوراک، همراه با نان، سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد خورش گوشت و خرما

خورش گوشت و خرما جزو انواع خورش میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
خورش گوشت و خرما را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا