توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

ران مرغ کاراملی

ران مرغ کاراملی

 
ران مرغ کاراملی

سس کاراملی شیرین با عسل و سویا می‌تواند طعم خاصی به مرغ دهد که خیلی لذیذ و خاص است. ران مرغ با سس کاراملی غذایی جدید است که می‌توانید در وعده‌های غذایی خود بگنجانید و از طعم و مزه عالی آن لذت ببرید.

مواد لازم

ران مرغ 450 گرم

سیر خرد شده 2 حبه

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

عسل 3/4 پیمانه

سس سویا 1/2 پیمانه

زعفران 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. مرغ‌های تمیز و پاک شده را داخل سینی فر قرار دهید.

2- روغن، سس سویا، زعفران، عسل، سیر، نمک و فلفل را داخل کاسه‌ای بریزید و خوب با هم ترکیب کنید. سپس سس را روی مرغ‌ها بریزید.

3- سینی فر را با فویل بپوشانید و به مدت 1ساعت داخل فر قرار دهید. زمانی که مرغ‌ها کاملا پختند و سس غلیظ شد، سینی را از فر در بیاورید.

4- مرغ‌های کاراملی را به همراه سس، داخل ظرف دلخواه بگذارید و سرو کنید.

نوش جان!

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا