توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

شیرینی وینی

شیرینی وینی

شیرینی وینی همانطوری که از نامش پیداست یکی از انواع معروف شیرینی‌های اتریشی است که در میان خود مربا یا مارمالاد دارد. در این مطلب می‌توانید طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را بخوانید.

 مواد لازم

کره نرم شده : 200 گرم

شکر: 50 گرم

قطره وانیل: 2 قاشق چایخوری

آرد : 200 گرم

بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری

مواد میانی

کره: 100 گرم

شکر: 50 گرم

وانیل : یک قاشق چایخوری

مربا با طعم دلخواه‌تان: 50 گرم

طرزتهیه:

فر را روی درجه 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

در یک ظرف بزرگ کره و شکر را با کمک همزن برقی به خوبی ترکیب کنید.

وانیل، آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و به هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.

مواد اماده شده را داخل قیف بریزید و به کمک آن روی سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده‌اید، به شکل دایره‌های نه خیلی بزرگ بریزد. فاصله میان شیرینی‌ها را رعایت کنید چون مواد در فر پف می‌کند.

مواد را به مدت 10 تا12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شود. برای جدا کردن آنها از کاغذ روغنی صبر کنید تا خنک شود چون این شیرینی‌ها پوک و شکننده است.

در این مدت، مواد میانی شیرینی را تهیه کنید. برای این کار کره، شکر و وانیل را به خوبی با هم ترکیب کنید.

در میان 2 شیرینی پخته شده، یک لایه ترکیب کره و شکر و یک لایه مربا بگذارید.

نوش جان!

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا