توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
سیرافماهیگیری

صید ماهی ساردین (حشینه) توسط شهروند سیرافی/فیلم

صید ماهی ساردین (حشینه) توسط شهروند سیرافی/فیلم

سید ساردین با سالیه  در سیراف توسط ماهیگیر آقای محسن آذر

 

 

ساردین (حشینه)

ساردین به گویش محلی حشینه ، نوعی ماهی کوچک نقره‏ای رنگ است. ۶۰گرم ساردین در حدود ۴۰۰درصد نیاز به ویتامین  B۱۲درصد از کل نیاز کلسیم روزانه و مقداری اسید چرب امگای سه را تأمین می‏کند. تمام این‏ها فقط در ۱۰۰کالری. اسید چرب امگای سه موجود در ساردین باعث سلامتی قلب می ‏شود. تحقیقات نشان داده است که مصرف فقط یک تا دو وعده ماهی در هفته ریسک مرگ ناشی از سکته‏ ی قلبی را کاهش می ‏دهد.

هم‏چنین امگای سه از لخته شدن بی‏ هنگام خون و گرفتگی شریان‏ های تنگ جلوگیری می‏ کنند. این گرفتگی می ‏تواند منجر به سکته‏ ی قلبی و یا مغزی شود. هم‏چنین مصرف ماهی می‏ تواند در کاهش فشار خون تأثیر مثبت داشته باشد. حشینه به صورت کنسرو شده در روغن وجود دارد. روغن موجود در قوطی را کاملا خالی کنید و بعد ساردین را مصرف کنید.

 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا