توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه املت ترکیه‌ ای به ۲ روش

طرز تهیه املت ترکیه‌ ای به ۲ روش

املت ترکیه‌ ای یکی از انواع خوشمزه املت است که با سالامی، فلفل سبز، فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی تهیه می‌شود. البته این نوع از املت به شیوه‌های متنوعی طبخ می‌شود. در این مطلب روش‌هایی را برای تهیه این املت معرفی می‌کنیم که با ذائقه ایرانیان هماهنگ است.


 سیرافی ها| سرویس آشپزی – 
املت غذایی لذیذ است که در تمام دنیا آن را درست می‌کنند. جالب است که این غذای ساده در هر منطقه‌ای به شیوه‌ای متفاوت تهیه می‌شود، از این رو تنوع بسیار بالایی دارد. یکی از انواع این غذا که در کشور ترکیه طبخ می‌شود، املت ترکیه‌ ای است. البته این املت به دو شیوه آماده می‌شود که در ادامه شرح داده خواهد شد. این نوع املت لذیذ را علاوه بر صبحانه به عنوان یک وعده غذایی سبک نیز می‌توانید سرو کنید.

۱. طرز تهیه املت ترکیه‌ ای

برای درست کردن این صبحانه برای دو نفر، به حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ جدول زیر احتیاج خواهید داشت.
 
مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
سالامی 100 گرم
روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


چند نکته:

  • برای تهیه این املت به نوعی سالامی ترکیه‌ای به نام سوجوخ نیاز است، اما به جای آن از سالامی های موجود در بازار نیز می توانید استفاده کنید.
  • سعی کنید حتما از روغن زیتون استفاده نمایید، زیرا در دستور اصلی تهیه املت ترکیه‌ ای نیز از روغن زیتون استفاده می‌شود.

روش تهیه

  1. سالامی را به صورت حلقه‌ای و نازک خرد کنید.
  2. اکنون آن‌ها را در مقدار کمی روغن زیتون، اندکی تفت دهید.
  3. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و کاملا به هم بزنید.
  4. مقداری فلفل سیاه به تخم مرغ‌ها اضافه کنید.
  5. مقدار روغن زیتون در ماهیتابه بریزید و سپس تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کرده و کاملا پهن کنید. توجه داشته باشید که حرارت شعله اجاق گاز باید ملایم باشد.
  6. قبل از انکه تخم مرغ‌ها ببندند، سالامی‌ها را روی آن بچینبد.
  7. اکنون صبر کنید تا املت ترکیه‌ ای آماده شود.

۲. طرز تهیه املت سبزیجات ترکیه‌ای

برای درست کردن این صبحانه برای سه الی چهار نفر، به حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه زمان و مواد اولیه زیر احتیاج دارید.
 
مواد لازم
تخم مرغ 6 عدد
فلفل دلمه‌ای 1 عدد
پیاز 1 عدد بزرگ
کره 100 گرم
گوجه فرنگی 4 عدد
فلفل سبز تازه 2 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


نکته:

  • اگر طعم تند را ترجیح می‌دهید، به جای فلفل سبز تازه از فلفل قرمز تازه استفاده کنید.
  • به جای کره از روغن زیتون نیز می‌توانید استفاده کنید.

    طرز تهیه املت ترکیه ای

طرز تهیه املت سبزیجات ترکیه‌ای

  1. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.
  2. پوست گوجه فرنگی‌ها را بگیرید و خرد کنید.
  3. فلفل دلمه‌ای را نگینی و فلفل سبز را به صورت حلقه‌ای خرد کنید. می‌توانید از فلفل دلمه‌ای رنگی استفاده کنید تا املت ترکیه‌ ای زیباتر شود.
  4. کره را در یک ماهیتابه بیندازید تا ذوب شود، سپس پیاز را به آن اضافه کنید تا سرخ شود.
  5. در ادامه گوجه فرنگی، فلفل سیاه، فلفل دلمه‌ای، فلفل سبز و نمک را اضافه کنید.
  6. روی حرارت ملایم، اجازه دهید تا مواد کاملا پخته و آب گوجه فرنگی‌ها گرفته شود.
  7. تخم مرغ‌ها در ظرفی بشکنید و کاملا بهم بزنید.
  8. اکنون تخم مرغ را نیز به مواد اضافه کنید. در این مرحله املت را بهم نزنید و اجازه دهید که تخم مرغ به آرامی بپزد و در مواد پخش شود.
  9. درب ماهیتابه را بگذارید تا روی تخم مرغ‌ها نیز پخته شود.
گوجه فرنگی باعث می‌شود که املت حتی پس از پخت، بافت نرم و لطیفی داشته باشد.
 
طرز تهیه املت ترکیه ای به دو روش
 
وعده صبحانه از جایگاه ویژه‌ای بین وعده‌های غذایی روزانه دارد و پزشکان توصیه می‌کنند که به هیچ وجه این وعده غذایی حذف نشود. اما خیلی از ما به ویژه کودکان تمایل چندانی به خوردن صبحانه نداریم و اغلب بدون این وعده غذایی روز خود را آغاز می‌کنیم، ولی اگر صبحانه‌ای لذیذ که خوش عطر و رنگ را تهیه کنید، قطعا نمی‌توان از آن گذشت. املت ترکیه‌ ای یکی از خوشمزه‌ترین انواع املت است که به سرعت نیز تهیه می‌شود، این غذا را آماده و روز خود را با صبحانه‌ای مقوی و خوشمزه آغاز کنید.
 
 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا