توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی به ۳ روش متفاوت

تهیه شکلات صبحانه خانگی بسیار راحت است و مواد اصلی تشکیل دهنده‌ی آن پودر کاکائو، روغن، شیر و شکر است. در این مطلب شما را با طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی به ۳ روش متفاوت آشنا خواهیم کرد.

سیرافی ها| سرویس آشپزی – با شکلات صبحانه یا نوتلا یک صبحانه‌ی خوشمزه و پر خاصیت را خواهید داشت. علاوه بر این، این نوع از صبانه برای کودکان بسیار جذاب است. البته قابل ذکر است که مصرف بیش از حد آن نیز مضر است به خصوص برای کودکان که موجب بیش فعالی می‌شود. در ادامه با سه دستور با مواد متقاوت برای تهیه این شکلات آشنا خواهید شد. شما می‌توانید بسته به موادی که در منزل دارید یکی از این روش‌ها را انتخاب و درست کنید. 

۱. شکلات صبحانه خانگی

مواد اولیه
شیر ۱ لیتر
شکر  ۱ لیوان
پودر کاکائو  ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم

زمان لازم برای آماده کردن شکلات صبحانه ۱ ساعت


طرز تهیه

  • پودر کاکائو و شکر را در یک ظرف نسبتا بزرگ بریزید و با قاشق خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  • شیر را به مخلوط اضافه کنید و ظرف را روی حرارت بگذارید و هم بزنید. تا جایی باید هم بزنید که اطراف ظرف حباب بزند، ولی نجوشد.
  • شعله را کم کرده و هم بزنید و تا جایی که شکلات غلیظ شد روی حرارت بگذارید و هم بزنید. (حدود ۴۵ دقیقه)
  • پس از آن کره را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کره ذوب شود و شکلات غلیظ شود.
  • سپس شعله را خاموش کنید و شکلات را در ظرف مورد نظر بریزید و صبر کنید تا شکلات سرد شود.

شکلات صبحانه شما آماده است … نوش جان …

شکلات صبحانه خانگی به سه روش متفاوت

 

۲. شکلات صبحانه خانگی (شکلات فندقی)

مواد اولیه
روغن مایع گیاهی  ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
عسل  ۲ قاشق غذاخوری
پودر شیر خشک  ۲ قاشق چای خوری
فندق ۱ لیوان
پودر کاکائو  ۳ قاشق چای خوری
شیر سرد ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

زمان لازم برای آماده کردن شکلات صبحانه ۱ ساعت


طرز تهیه

  • ابتدا باید فندق‌ها را تست کنید، برای این کار فندق‌ها را در سینی فر بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا تست شوند.
  • پس از ۱۰ دقیقه از فر خارج کنید و میان یک دستمال کاغذی حوله‌ای بریزید و با دست مالش دهید تا پوست آن‌ها جدا شوند.
  • فندق‌ها را در آسیاب بریزید و به قدری بزنید تا به کرم تبدیل شود.
  • کمی روغن مایع اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا کمی رقیق شود.
  • حال یک قاشق عسل اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • کاکائو و شیر خشک را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
  • میکسر را روشن کنید و ابتدا با سرعت کم و سپس با سرعت زیاد میکس کنید.
  • اگر احساس کردید که میکس کردن نتیجه‌ای نداد یک قاشق دیگر غذا خوری روغن اضافه کنید، ولی مراقب باشید روغن زیاد اضافه نکنید که بیش از حد چرب شود.
  • اگر باز هم مواد حاصله به نوتلا شباهتی ندارد کمی شیر کاملا سرد به آن اضافه کنید و مجدد میکس کنید. دلیل اضافه کردن شیر سرد این است که موقع میکس کردن با دستگاه حرارتی ایجاد می‌شود که باعث جدا شدن روغن از مواد می‌شود که با اضافه کردن شیر سرد کرم را دوباره زنده می‌کنید.
  • در این مرحله اگر شیرینی شکلات کم است کمی دیگر عسل به آن اضافه کنید.

شکلات صبحانه خانگی شما آماده است … نوش جان …

 

شکلات صبحانه خانگی به سه روش متفاوت

۳. شکلات صبحانه خانگی (با تخم مرغ)

مواد لازم (برای ۱ نفر)
پودر کاکائو  ۱ قاشق غذاخوری
خامه ۳ قاشق غذاخوری
کره  ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ  ۱ عدد
خاک قند  ½ فنجان
شکلات تخته‌ای ۵۰ گرم
فندق خرد شده  ۵۰ گرم

زمان لازم برای آماده کردن شکلات صبحانه ۳ ساعت


طرز تهیه

  • کره را از یخچال بیرون بگذارید تا نرم شود، سپس آن را در یک کاسه بریزید.
  • پودر قند و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید، سپس آن‌ها را میکس کنید تا یک مخلوط سفت حاصل شود.
  • شکلات‌های تخته‌ای را در یک ظرف بریزید و روی حرارت بخار آب به روش بن ماری ذوب کنید.
  • زرده تخم مرغ را در یک کاسه خوب با همزن بزنید تا به رنگ کرم درآید و کش دار شود.
  • حال در یک ظرف مناسب دیگر مخلوط (کره، پودر کاکائو و پودر قند) را به همراه خامه و فندق خرد شده بریزید و مخلوط کنید و سپس زرده‌های تخم مرغ را اضافه کنید.
  • در پایان شکلات تخته‌ای نرم شده را به مواد اضافه و میکس کنید تا یک شکلات یکدست حاصل شود.
  • سپس آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذاید تا خودش را بگیرد.

شکلات صبحانه‌ی شما آماده شد …

شکلات صبحانه خانگی به سه روش متفاوت

چند نکته!

  • اگر دوست دارید شکلات شیرین تری داشته باشید می‌توانید کمی از پودر کاکائو را کم کنید.
  • مراقب باشید که شکلات ته نگیرد و مرتب آن را هم بزنید، اگر ته گرفت آن را در یک ظرف دیگر بریزید.
  • حرارت در حین غلیظ شدن زیاد نباشد، چون موجب می‌شود که شکرک بزند.
  • چون شکلات شیر دارد حتما آن را در یخچال نگهداری کنید.

اگر شما نیز تجربه‌ای از درست کردن شکلات صبحانه دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می‌شناسید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. می‌توانید نظرات و سوالات خود را از طریق بخش “ارسال نظر” در انتهای همین صفحه برای ما ارسال نمایید تا به سوالاتتان پاسخ داده و تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا