مزایای مصرف سیب زمینی بر سلامت
مزایای مصرف سیب زمینی بر سلامت
سیب زمینی ها مغذی هستند، به این معنی که در صورت مصرف، مقدار زیادی از مواد مغذی را دریافت می کنید. فیبر نیمه محلول، نیمه نامحلول است، بنابراین به کاهش کلسترول و کاهش هضم کمک می کند تا شما را برای مدت بیشتری سیر نگه دارد. فتو شیمیایی ها در سیب زمینی شامل فلاواندها و یک ترکیب به تازگی مشخص شده به نام کوکوامین است که به نظر می رسد به کاهش فشار خون کمک می کند. به استثنای ویتامین A، سیب زمینی سفید تقریبا هر ماده مغذی دیگری را دارد.
آیا می دانید سیب زمینی پر از ویتامین C است؟ با این حال، از آنجا که سیب زمینی هنگام مصرف خام نیست، بیشتر ویتامین C آن به علت گرمای پخت و پز از بین می رود. علاوه بر این، یک سیب زمینی پخته شده حدود ۲۰ درصد از میزان روزانه ویتامین توصیه شده B۶ را ارائه می دهد که خبر خوبی برای قلب شماست. آن ها همچنین دارای پتاسیم بسیار زیادی هستند و سایر مواد غذایی غنی از پتاسیم را می سوزانند. آنها منبع خوبی از آهن و مس هستند. در واقع مصرف یک سیب زمینی در روز برای قلب شما مناسب است، که باعث ارتقاء سطح فشار خون طبیعی بدن می شود.
بهبود عملکرد توابع مغز
فعالیت و سلامت شما به طور کلی می تواند به لطف مزایای سیب زمینی در رژیم غذایی شما تحت تاثیر قرار بگیرد. مقدار بالای مس و آهن باعث فعالیت مغز می شوند. پختن یک کیک سیب زمینی (با پوست و همه چیز) و بدون نمک می تواند به حافظه بهتر منجر شود. منگنز، پتاسیم و ویتامین B۶ و C برای کمک به عملکرد مغز مفید شناخته شده اند، در حالی که مرکز سیستم عصبی به اسید های چرب و اسیدهای آمینه که در سیب زمینی یافت می شوند، به طور مثبت پاسخ می دهند.
کربوهیدرات ها و ترکیبات ویتامین B در سیب زمینی به حفظ سطح گلوکز در مغز کمک می کند. توانایی پتاسیم برای گسترش عروق خونی اثبات شده است. مغز نیز به صورت مستقیم آن مزیت را دریافت می کند. سرانجام، سیب زمینی یک منبع طبیعی آهن است که جزء اصلی هموگلوبین است. هموگلوبین در سلول های قرمز خون شما اکسیژن را به تمام قسمت های بدن منتقل می کند و مغز شما به شدت به آن نیاز دارد.