توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

موساکا بادمجان

موساکا بادمجان

موساکا بادمجان

موساکای بادمجان یک غذای خوشمزه و معروف مدیترانه‌ای است که در یونان و لبنان بسیار معروف و پرطرفدار است. این غذا از بادمجان و گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود و شباهت بسیاری به سوفله بادمجان دارد. در این مطلب می‌توانید طرز پخت این غذای خوشمزه را بخوانید.

مواد لازم

گوشت چرخ كرده 300 گرم

بادمجان 6 عدد

پنير پيتزا 200 گرم

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

نمك و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1-پیاز و سیر خرد شده را با کمی نمک و فلفل در روغن تفت دهید. پس از این که طلایی شد، گوشت را اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا گوشت سرخ شود.

2-پس از این که رنگ گوشت تغییر کرد، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید و پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.

3- بادمجان‌ها را به صورت دلخواه؛ حلقه حلقه یا طولی برش دهید و در روغن سرخ کنید.

4- فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

5- یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر حاضر کنید و لایه اول آن را بادمجان بچینید. مقداری از گوشت چرخ کرده روی بادمجان بریزید و به همین صورت لایه لایه بادمجان و گوشت بریزید و در آخر روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. سپس به مدت 25-30 دقیقه داخل فری که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید تا موساکا حاضر شود.

نوش جان!

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا