توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

پیتزا املت

پیتزا املت

 پیتزا املت

مواد لازم :

تخم مرغ هم زده : 8 عدد

آویشن : یک قاشق چایخوری

روغن زیتون : یک قاشق چایخوری

پوره گوجه فرنگی: 4 قاشق غذاخوری

زیتون: در صورت دلخواه

ژامبون: در صورت دلخواه

پنیر چدار : 85 گرم

طرز تهیه:

تخم مرغ، آویشن و نمک و فلفل را به خوبی با هم مخلوط کنید.

ماهیتابه را با کمی روغن روی حرارت قرار دهید و بعد از گرم شدن، مایه تخم مرغ را درون آن بریزید.

بعد از 4-5 دقیقه که تخم مرغ خودش را گرفت، پوره تخم مرغ را همراه با مواد دلخواه خود مثل ژامبون، زیتون یا سبزیجات را روی آن بریزید. در انتها پنیر را روی آن بپاشید.

در قابلمه را برای چند دقیقه بگذارید تا پنیر آب شود.

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا