کتلت ماش
یکی دیگر از کتلت های خوشمزه و مقوی و با طعمی متفاوت کتلت ماش است که در بعضی از کشورهای آسیای شرقی و هند نیز طبخ می شود.
اگر در مورد این آموزش آشپزی سوالی دارید، از قسمت دیدگاه در انتهای صفحه برای پرسیدن سوال خود استفاده کنید.
زمان آماده سازی : 40 دقیقه
زمان پخت : 30دقیقه
مناسب برای : 4 نفر
مواد لازم:
-
ماش250 گرم
-
سیب زمینی متوسط1 عدد
-
پیاز متوسط1 عدد
-
گوشت چرخ کرده250 گرم
-
تخم مرغ2 عدد
-
آرد سوخاری1 قاشق غذاخوری
-
زردچوبه1/2 قاشق چایخوری
-
نمک و فلفلبه مقدار کافی
-
سبزی معطر جعفری و گیشنیز خورد شده (در صورت تمایل)1 قاشق غذاخوری
-
روغن سرخ کردنیبه مقدار کافی
طرز تهیه:
- ماش را با مقدار آب بپزید وقتی آب ماش به خورد آن رفت، یک عدد سیب زمینی خام را در ماش رنده ریز کنید.
در صورت تمایل می توانید سیب زمینی را نیز بپزید و به مواد اضافه کنید. - گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد سوخاری و در صورت تمایل سبزی معطر را به همراه ادویه جات به سیب زمینی و ماش اضافه کرده و خوب ورز دهید.
- روغن را در تابه داغ کرده و سپس حرارت را متوسط رو به کم کنید. کتلت ها را در دست فرم داده و 2 طرف آن را در تابه سرخ کنید.
- در صورت تمایل می توانید مقداری پنیر پیتزا روی کتلت های حاضر که در یک تابه بدون روغن چیده اید؛ ریخته و در تابه را ببندید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا پنیر پیتزا آب شود. کتلت ماش را به همراه نان و سالاد سرو کنید. نوش جان
نویسنده : فریبا هراتی