توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

کتلت ماش

کتلت ماش

یکی دیگر از کتلت های خوشمزه و مقوی و با طعمی متفاوت کتلت ماش است که در بعضی از کشورهای آسیای شرقی و هند نیز طبخ می شود.

 

اگر در مورد این آموزش آشپزی سوالی دارید، از قسمت دیدگاه در انتهای صفحه برای پرسیدن سوال خود استفاده کنید.

زمان آماده سازی : 40 دقیقه
زمان پخت : 30دقیقه
مناسب برای : 4 نفر

مواد لازم:

  • ماش
    250 گرم
  • سیب زمینی متوسط
    1 عدد
  • پیاز متوسط
     1 عدد
  • گوشت چرخ کرده
     250 گرم
  • تخم مرغ
     2 عدد
  • آرد سوخاری
     1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه
     1/2 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل
     به مقدار کافی
  • سبزی معطر جعفری و گیشنیز خورد شده (در صورت تمایل)
     1 قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی
     به مقدار کافی

طرز تهیه:

  1. ماش را با مقدار آب بپزید وقتی آب ماش به خورد آن رفت، یک عدد سیب زمینی خام را در ماش رنده ریز کنید. 
    در صورت تمایل می توانید سیب زمینی را نیز بپزید و به مواد اضافه کنید.
  2. گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد سوخاری و در صورت تمایل سبزی معطر را به همراه ادویه جات به سیب زمینی و ماش اضافه کرده و خوب ورز دهید.
  3. روغن را در تابه داغ کرده و سپس حرارت را متوسط رو به کم کنید. کتلت ها را در دست فرم داده و 2 طرف آن را در تابه سرخ کنید.
  4. در صورت تمایل می توانید مقداری پنیر پیتزا روی کتلت های حاضر که در یک تابه بدون روغن چیده اید؛ ریخته و در تابه را ببندید و به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا پنیر پیتزا آب شود. کتلت ماش را به همراه نان و سالاد سرو کنید. نوش جان

نویسنده : فریبا هراتی

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا