توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

طرز تهیه کباب سارما بادمجان رستورانی به روش ترکیه ای

طرز تهیه کباب سارما بادمجان رستورانی به روش ترکیه ای

طرز تهیه کباب کوبیده چوبی کباب کوبیده چوبی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. مواد تشکیل دهنده این کباب خوشمزه شباهت زیادی …

طرز تهیه کباب گوشت و کدو سبز خوشمزه به روش رژیمی

طرز تهیه کباب گوشت و کدو سبز کباب گوشت و کدو سبز یکی از انواع کباب های ساده بین المللی است که با کالری کمتری نسبت به کباب های دیگر تهیه می …

طرز تهیه مندو خوشمزه غذای کره ای با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه مندو مندو یکی از انواع غذاهای اصیل کره جنوبی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مندو در …

طرز تهیه کباب سارما بادمجان , دستور پخت کباب سارما بادمجان

کباب سارما بادمجان از غذاهای اصلی و خوشمزه ترکیه است که با ترکیبات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب سارما بادمجان در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
تخم مرغ۱ عدد
سیر۲ حبه
آرد سوخاری۱ قاشق چایخوری
بادمجان۴ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
جعفری۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
زیره و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب سارما بادمجان

مرحله اول

برای تهیه کباب سارما بادمجان در ابتدای کار بادمجان ها را می شوییم و به صورت ورقه ای نازک برش می زنیم، سپس در یک کاسه حاوی آب نمک قرار می دهیم و اجازه می دهیم ۳۰ دقیقه درون آب نمک بماند تا تلخی اش گرفته شود.

مرحله دوم

در این مرحله بادمجان ها را از آب نمک خارج کرده و پس از آبکشی با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس بادمجان ها را درون روغن سرخ می کنیم.

مرحله سوم

حالا بادمجان های سرخ شده را از روغن خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ، آرد سوخاری، جعفری خرد شده و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زیره درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان منسجم شود. در صورتی که بافت مایه کباب خیلی سفت بود، کمی آب اضافه کرده و مجددا مخلوط می کنیم تا بافت مایه کباب منسجم و انعطاف پذیر شود.

مرحله پنجم

حالا به اندازه یک تخم مرغ از مایه کباب بر می داریم و به صورت لوله ای اطراف سیخ چوبی قرار می دهیم. تمام مایه کباب را به همین صورت دور سیخ های چوبی فیکس می کنیم، سپس روی گوشت یک ورق تکه بادمجان می پیچانیم.

مرحله ششم

در این مرحله فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس رب را با ۱٫۵ لیوان ترکیب کرده و درون یک ظرف پیرکس می ریزیم. در ادامه سیخ ها را درون سس قرار می دهیم و به مدت ۲۵ دقیقه درون فر می پزیم.


chishi.ir

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا