توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

طرز تهیه نان دینر رول خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه نان دینر رول خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه باسلوق لوله ای باسلوق لوله ای یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه شباهت زیادی به …

طرز تهیه کوکی بوسنیایی خوشمزه با بافت بسیار نرم و پفکی

طرز تهیه کوکی بوسنیایی کوکی بوسنیایی یکی از انواع کوکی های خوشمزه بین المللی است که اصالتا متعلق به کشور بوسنی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه دونات کروسان خوشمزه یک میان وعده بسیار عالی

طرز تهیه دونات کروسان دونات نوعی نان است که با استفاده از مخمر به طور کامل به عمل آمده است و در آن پف دهنده های شیمیایی استفاده نشده است و در …

طرز تهیه نان دینر رول , دستور پخت نان دینر رول

نان دینر رول یکی از انواع نان های خوشمزه بین المللی است که با طعم ها و ترکیبات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان دینر رول در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان دینر رول
آرد سفید۳۶۰ گرم
آب۲۱۰ گرم
مخمر فوری۱ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
شکر۳۲ گرم
کره ذوب شده۴۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد

طرز تهیه نان دینر رول

مرحله اول

برای تهیه نان دینر رول خوشمزه در ابتدای کار مخمر فوری را به همراه آب هم دمای محیط، نمک و شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مواد را با هم ترکیب کرده و به مدت ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا خمیر مایه عمل بیاید.

مرحله دوم

پس از اینکه خمیر مایه عمل آمد، کره ذوب شده خنک را به کاسه حاوی خمیر مایه اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم. در ادامه آرد را درون الک می ریزیم و روی مواد کاسه الک می کنیم، سپس با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود.

مرحله سوم

پس از اینکه خمیر جمع شد، آنرا به خوبی ورز می دهیم، سپس یک کاسه مناسب را با کمی روغن چرب کرده و خمیر را درون کاسه قرار می دهیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در فضای محیط استراحت می دهیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد، هوای اضافی آنرا می گیریم، سپس روی سطح کار را آردپاشی کرده و خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم. در ادامه خمیر را به کمک وردنه به صورت مستطیلی با قطر نیم سانتی متر باز می کنیم.

مرحله پنجم

حالا با استفاده از یک چاقو خمیر را به ۱۲ مستطیل کوچک تبدیل می کنیم. در ادامه هر تکه خمیر را رول می کنیم و درون سینی فر در کنار هم می چینیم، سپس روی سینی را سلفون می کشیم و اجازه می دهیم خمیر ۳۰ دقیقه دیگر استراحت کند.

مرحله ششم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود. پس از اینکه خمیر حجیم شد، روی آنرا با تخم مرغ رومال می کنیم، سپس قالب را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا نان آماده شود.


chishi.ir

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا