توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

طرز تهیه دسر کاتمر خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

طرز تهیه دسر کاتمر خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی پاناکوتا شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. دسر پاناکوتا یکی از معروف ترین دسرهای کشور ایتالیا است …

طرز تهیه ماقوت زعفرانی خوشمزه و مخصوص به روش یزدی

طرز تهیه ماقوت ماقوت یکی از انواع دسرهای خومزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به یزد می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چیشی همراه …

طرز تهیه دسر کایزر خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای

طرز تهیه دسر کایزر دسر کایزر یک دسر خانگی بسیار خوشمزه است که شبیه باقلوا است و از یک خمیر به همراه شربت تهبه می شود. این دسر یا شیرینی را می …

طرز تهیه دسر کاتمر , دستور پخت دسر کاتمر ترکیه ای

دسر کاتمر یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کاتمر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
خمیر باقلوا۸ عدد
سر شیر۴ قاشق غذاخوری سر پر
شکر۴ قاشق غذاخوری
پودر پسته۸ قاشق غذاخوری
کرهبه مقدار کافی

طرز تهیه دسر کاتمر

مرحله اول

برای تهیه دسر کاتمر خوشمزه ابتدای کار کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شود، سپس یک لایه خمیر باقلوا روی سطح کار قرار می دهیم و روی خمیر را با کره ذوب شده چرب می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مجددا یک لایه خمیر باقلوا روی خمیر باقلوا قبلی قرار می دهیم، سپس بدون چرب کردن پودر پسته را به صورت مربعی در مرکز خمیر می ریزیم. در ادامه روی پودر پسته به صورت پخش شکر می ریزیم.

مرحله سوم

حالا سر شیر را به چند قسمت مکعبی تقسیم می کنیم و روی پودر پسته قرار می دهیم. در ادامه خمیر را به صورتی که پودر پسته و کره در مرکز قرار بگیرند تا می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در نهایت مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم، سپس دسر را درون تابه قرار می دهیم و دو طرف آن را کاملا سرخ می کنیم. در ادامه دسر کاتمر را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و با پودر پسته تزئین کرده، سپس سرو می کنیم. نوش جان.


chishi.ir

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا