توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

طرز تهیه تارت ریواس خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه تارت ریواس خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه کیک ذرت کیک یکی از انواع میان وعده ها یا عصرانه ها است که در کنار چای یا قهوه سرو می شود. این کیک جزو کیک های کافی شاپی محسوب …

طرز تهیه کیک شیر بدون فر خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کیک شیر بدون فر کیک شیر بدون فر یکی از انواع روش های پخت این کیک خوشمزه است که نیازی به استفاده از فر ندارد، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه سمبوسه پنیری خوشمزه مناسب برای میان وعده

طرز تهیه سمبوسه پنیری سمبوسه پنیری یکی از انواع میان وعده های خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه تارت ریواس , دستور پخت تارت ریواس

تارت ریواس یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه فصل بهار است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تارت ریواس در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم تارت ریواس
آرد۱۷۰ گرم
کره۱۰۰ گرم
نمک½ قاشق چایخوری
آب یخ۳ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای فیلینگ
ریواس۱۵۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد متوسط
خامه۱۵۰ گرم
شکر۱۷۰ گرم
آرد۲۰ گرم
نمک½ قاشق چایخوری
وانیل½ قاشق چایخوری

طرز تهیه تارت ریواس

مرحله اول

برای تهیه تارت ریواس خوشمزه در ابتدای کار خمیر تارت را آماده می کنیم، برای این منظور آرد را با نمک ترکیب کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه کره سرد را به صورت مکعبی خرد کرده و به ترکیب آرد اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را با نوک انگشت مخلوط می کنیم تا بافت شان شبیه به شن ریزه شود، سپس آب یخ را کم کم اضافه کرده و به آرامی مخلوط می کنیم تا خمیر منسجم شده و بافت آن صاف و یکدست شود.

مرحله سوم

پس از اینکه خمیر آماده شد، آنرا بین دو لایه کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه به قطر ۵ میلی متر باز می کنیم. در ادامه خمیر را درون یخچال قرار داده و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه استراحت کند.

مرحله چهارم

در همین حین مواد فیلینگ را آماده می کنیم، برای این منظور تخم مرغ، خامه، شکر، آرد، نمک و وانیل را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن دستی یا چنگال مخلوط می کنیم تا بافت مواد کاملا یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله ریواس ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد می کنیم، سپس کنار می گذاریم. در ادامه فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود، سپس خمیر را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله ششم

حالا خمیر را درون یک قالب تارت قرار می دهیم و لبه های اضافی آنرا جدا می کنیم، سپس با چنگال سطح خمیر را سوراخ می کنیم تا هنگام پخت پف نکند. در ادامه ریواس خرد شده را به همراه مواد فیلینگ به صورت یکدست روی خمیر پخش می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله قالب را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم تارت به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد. پس از اینکه پخت تارت به پایان رسید، گریل را روشن کرده و اجازه می دهیم روی تارت طلایی شود. در نهایت تارت را از فر خارج کرده و سرو می کنیم.


chishi.ir

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا