توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

طرز تهیه سمسمیه کنجدی خوشمزه به روش سنتی عربی

طرز تهیه سمسمیه کنجدی خوشمزه به روش سنتی عربی

طرز تهیه کیک لبو کیک لبو یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه ایرانی است که طعمی خاص و بسیار جذاب دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه شیرینی زیپوله خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه شیرینی زیپوله زیپوله یکی از انواع شیرینی های سنتی و قدیمی ایتالیایی است که شباهت زیادی به پیراشکی های فوری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه کرمفیل وانیلی ساده برای انواع شیرینی و کیک

طرز تهیه کرمفیل وانیلی کرمفیل یکی از انواع کرم هایی است که در فیلینگ انواع شیرینی، کیک و دونات مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه سمسمیه کنجدی , دستور پخت سمسمیه کنجدی

سمسمیه کنجدی یکی از انواع شیرینی های کشور عربی است که به دلیل وجود کنجد در آن بسیار مقوی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سمسمیه کنجدی در ادامه با سایت آموزش چی شی همراه باشید.

مواد لازم سمسمیه کنجدی
کنجد۱ پیمانه
ارده۱ قاشق سوپخوری
عسل۱ قاشق سوپخوری
شیره خرما یا شیره انگور۱ قاشق سوپخوری
پودر نارگیل۲ قاشق سوپخوری
خلال بادام و خلال پستهبرای تزیین

طرز تهیه سمسمیه کنجدی

مرحله اول

برای تهیه سمسمیه کنجدی خوشمزه در ابتدای کار کنجد را درون یک تابه مناسب ریخته، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه کنجد را در صورتی که تغییر رنگ ندهد تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود.

مرحله دوم

حالا تابه را از روی حرارت بر می داریم، سپس عسل را به همراه، شیره خرما، پودر نارگیل و ارده به تابه می افزاییم و با کنجد به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله درون قالب را با کاغذ روغنی یا ورق فویل می پوشانیم، سپس درون و دیواره های قالب را با ارده چرب می کنیم. حالا مخلوط کنجدی را درون قالب ریخته، سپس به خوبی فشرده می کنیم تا کاملا منسجم شود.

مرحله چهارم

حالا عسل را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا گرم شود، سپس برس را به آن آغشته می کنیم و به صورت یکنواخت روی سمسمیه می مالیم. در ادامه روی سمسمیه را با خلال پسته و خلال بادام می پوشانیم.

مرحله پنجم

در ادامه مغزیجات روی سمسمیه را با دست به خوبی فشار می دهیم تا به مواد بچسبند. حالا قالب را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شده، سپس سمسمیه کاملا منجسم شود.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کرده، سپس سمسمیه را از قالب جدا می کنیم و با چاقوی تیز به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم. در نهایت برش های سمسمیه کنجدی را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. نوش جان.


chishi.ir

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا