توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

طرز تهیه خرش حلوا خوشمزه و مجلسی به روش گیلانی

طرز تهیه خرش حلوا خوشمزه و مجلسی به روش گیلانی

طرز تهیه کدو حلوایی زعفرانی کدو حلوایی زعفرانی یکی از انواع دسرهای خوشمزه فصلی پاییز و زمستان است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

لیست آموزش طرز تهیه غذاهای متنوع با مرغ برای شام و ناهار

غذا با مرغ گوشت مرغ یکی از پر استفاده ترین مواد غذایی در سراسر جهان می باشد که با آن انواع غذاهای سنتی، فست فود و .. تهیه می شود. گوشت مرغ …

طرز تهیه کباب بقچه خوشمزه با سس مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه کباب بقچه کباب یکی از غذاهای اصیل ایرانی، ترکی و عربی است. کباب بقچه ای یکی از انواع آن هاست اما در فر طبخ می شود و ریشه ترکی دارد. …

فیلم تهیه خرش حلوا طرز تهیه حلوا لوزی گیلان خرش چیست سبزی خرش چیست دانلود حلوای خرش طرز تهیه حلوای فومنی

خرش حلوا یکی از انواع حلواهای خوشمزه و سنتی شمال کشورمان است که با سبزی خرش پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خرش حلوا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم خرش حلوا
آرد گندم۳ پیمانه
آرد برنج۱ پیمانه
پودر قند۲ پیمانه
روغن جامد۳۰۰ گرم
کره۲۰۰ گرم
گلاب۲ قاشق غذاخوری
پودر هل½ قاشق غذاخوری
سبزی معطر و محلی خرش۲ پیمانه
مغز گردو۱۵۰ گرم

طرز تهیه خرش حلوا

مرحله اول

برای تهیه خرش حلوا خوشمزه در ابتدای کار سبزی خرش را شسته و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش کاملا خارج شود. در ادامه سبزی را به صورت ریز ساطوری می کنیم، سپس درون یک تابه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و ۵۰ گرم از مقدار کره را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه سبزی خرش را تفت می دهیم تا آب اضافی اش کاملا تبخیر شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله آرد گندم را به درون الک ریخته و درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شده و به رنگ آرد نخودچی نزدیک شود.

مرحله چهارم

حالا آرد برنج را درون الک ریخته و درون یک تابه جداگانه الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد برنج گرفته شود. توجه داشته باشید آرد برنج سریع می سوزد.

مرحله پنجم

در ادامه آرد برنج را به همراه آرد گندم، پودر قند و پودر هل درون الک ریخته، سپس درون یک کاسه مناسب ۳ مرتبه الک می کنیم تا کاملا یکدست شوند. حالا وسط مواد خشک را گود کرده و گلاب را درون آن می ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله کره را به همراه روغن جامد روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شوند، سپس در میان مواد خشک ریخته و به خوبی ورز می دهیم تا حلوای نرم و لطیفی حاصل شود.

مرحله هفتم

حالا حلوای به دست آمده را درون یک سینی مناسب پهن کرده، سپس سبزی تفت داده شده و مغز گردو نیم کوب شده را به صورت یکنواخت روی حلوا می ریزیم. در ادامه با کمک گوشت کوب یا سنگ روی حلوا می کشیم تا سبزی به حلوا بچسبد.

مرحله هشتم

در نهایت اجازه می دهیم حلوا به مدت ۱ ساعت در یک جای خشک و خنک استراحت کند تا کاملا سفت شود. پس از گذشت این زمان حلوا را به صورت لوزی برش زده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. نوش جان.


chishi.ir

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا