توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

طرز تهیه سالاد سیب سبز خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه جوجه کباب جوجه کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با دستورها و طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی …

طرز تهیه سالاد ذرت خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد ذرت سالاد ذرت یکی از انواع سالادهای خوشمزه و رستورانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله آنلاین چی شی …

طرز تهیه چیکن دینامیت خوشمزه و مخصوص به روش فست فودی

طرز تهیه چیکن دینامیت مرغ سرخ شده و سوخاری یکی از غذاهای پر طرفدار در سراسر دنیا است. چیکن دینامیت مرغ سوخاری است که در آخر به سس مخصوص آغشته می شود …

طرز تهیه سالاد سیب سبز , دستور تهیه سالاد سیب سبز

سالاد سیب سبز یکی از انواع سالادهای خوشمزه ایرانی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد سیب سبز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب سبز۳ عدد
ساقه کرفس۱ فنجان
سس مایونز½ فنجان
ماست خامه ای½ فنجان
نمک⅛ قاشق چایخوری
شکر یا عسل۱ قاشق غذاخوری
مغز گردو۱۰۰ گرم
کشمش۱۰۰ گرم
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه سالاد سیب سبز

مرحله اول

برای تهیه سالاد سیب سبز خوشمزه در ابتدای کار سیب ها را می شوییم و پوست شان را جدا کرده، سپس به صورت مکعبی یکسان خرد می کنیم. در ادامه ساقه کرفس را شسته و به صورت حبه ای خرد می کنیم.

مرحله دوم

حالا مغز گردو را به صورت نگینی ریز خرد کرده، سپس به همراه سیب سبز خرد شده، کرفس و کشمش درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا به سراغ درست کردن سس سالاد می رویم.

مرحله سوم

برای این منظور ماست خامه ای را به همراه سس مایونز درون یک کاسه مناسب ریخته و هم می زنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه آب لیمو ترش تازه را به همراه نمک و عسل به کاسه حاوی سس می افزاییم.

مرحله چهارم

حالا سس را با چنگال هم می زنیم تا کاملا یکدست شود، سپس مواد سالاد را به کاسه حاوی سس منتقل کرده و مخلوط می کنیم تا سس به خورد تمام مواد سالاد برود. در ادامه روی کاسه را با درپوش می پوشانیم.

مرحله پنجم

در ادامه سالاد را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار داده و اجازه می دهیم مزه ها با هم ترکیب شوند. در صورتی که تمایل به درست کردن سالاد رژیمی داشته باشید، به جای سس مایونز و ماست خامه ای از ماست کم چرب استفاده کنید.

مرحله ششم

پس از گذشت ۱ ساعت سالاد را از یخچال خارج کرده و مجددا مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. در پایان سالاد را با مقداری کشمش، کنجد یا مغز پسته تزیین کرده، سپس در کنار غذا سرو می کنیم. نوش جان.


chishi.ir

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا