توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

طرز تهیه خورش به با رب انار خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه خورش به با رب انار خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه کیک زبرا بدون فر و همزن برقی به روش ساده خانگی

طرز تهیه کیک زبرا بدون فر کیک زبرا یکی از کیک های ساده و معروف بین المللی است که در این دستور بدون استفاده از فر پخته می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه شیرینی شاهپسند شیک و مجلسی مخصوص عید نوروز

طرز تهیه شیرینی شاهپسند شیرینی شاهپیند یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این …

طرز تهیه شیرینی ارده ای ساده و خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی ارده ای شیرینی ارده ای یکی از انواع شیرینی های ساده خانگی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه خورش به با رب انار , دستور پخت خورش به با رب انار

خورش به با رب انار یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با ترکیبات متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش به با رب انار در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
به۱ عدد
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
لپه½ پیمانه
رب انار شیرین یا ملس۵ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و پودر دارچینبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش به با رب انار

مرحله اول

بری تهیه خورش به با رب انار خوشمزه در ابتدای کار گوشت را به صورت مکعبی خرد کرده، سپس پیاز را با دندانه های درشت رنده، رنده می کنیم. در ادامه مقداری روغن مایع به قابلمه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را درون آن می ریزیم.

مرحله دوم

حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس گوشت را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد. در ادامه مقداری فلفل سیاه، زردچوبه و پودر دارچین به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله سوم

زمانی که ادویه ها سرخ شدند به اندازه ای که روی گوشت را بگیرد آب اضافه کرده و درب قابلمه را می بندیم تا گوشت به مدت ۲ ساعت درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود. حالا لپه را می شوییم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

در ادامه قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار داده، سپس اجازه می دهیم لپه به مدت ۲ ساعت درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان قابلمه حاوی لپه را از روی حرارت برداشته و لپه را آبکشی می کنیم.

مرحله پنجم

حالا به را شسته و بدون جدا کردن پوست آن، به صورت قطعات درشت خرد می کنیم. در ادامه لپه پخته شده را به همراه رب انار ملس و تکه های به درون قابلمه می ریزیم، سپس مخلوط کرده و اجازه می دهیم خورش بجوشد.

مرحله ششم

توجه داشته باشید جدا کردن پوست به باعث می شود، درون خورش له شود. حالا نمک خورش را اندازه می کنیم، سپس اجازه می دهیم خورش به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت بجوشد تا خورش کاملا جا بیفتد و غلیظ شود.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته و خورش را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت خورش به را به همراه پلو زعفرانی و فلفل سبز سرو می کنیم. در صورت کمبود وقت می توانید برای پخت گوشت و لپه از زودپز استفاده کنید. نوش جان.


chishi.ir

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا