توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

طرز تهیه شیرینی دادلی بدون فر خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه شیرینی دادلی بدون فر خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه نان کروسان شکلاتی خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه نان کروسان شکلاتی نان کروسان شکلاتی یکی از انواع نان های ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه ویفر موکا خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه ویفر موکا ویفر موکا یکی از انواع بیسکویت های بین المللی و خوشمزه است به روش های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه تارت پاناکوتای رز و پسته مناسب پذیرایی در مهمانی

طرز تهیه تارت پاناکوتای رز و پسته تارت پاناکوتای رز و پسته یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و لاکچری بین المللی است که برای مراسم های مهم تهیه می شود، برای …

طرز تهیه شیرینی دادلی بدون فر , دستور پخت شیرینی دادلی بدون فر

شیرینی دادلی بدون فر یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی دادلی بدون فر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی دادلی بدون فر
کره۵۰ گرم
روغن قنادی۴۰ گرم
پودر قند۵۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
آرد۱۳۰ گرم
آرد نخودچی۳۰ گرم
وانیل⅛ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی دادلی بدون فر

مرحله اول

برای تهیه شیرینی دادلی بدون فر مجلسی در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار کره را از یخچال خارج می کنیم تا دمای کره با دمای محیط هماهنگ شده و کاملا نرم شود. حالا درب تابه را با دم کنی می پوشانیم.

مرحله دوم

در ادامه درب تابه را بسته و روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس تابه را روی شعله پخش کن گذاشته و اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود. حالا روغن مایع را به همراه کره درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله پودر قند را درون کاسه الک کرده و با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا مخلوط کره کاملا کرم رنگ و یکدست شود، سپس بین کار کاسه را دورگیری می کنیم تا مواد به صورت یکدست هم زده شوند.

مرحله چهارم

حالا زرده تخم مرغ را به همراه وانیل به کاسه اضافه کرده و مجددا به خوبی هم می زنیم تا مخلوط کره ترکیب و یکدست شود. در ادامه آرد نخودچی و آرد گندم را درون کاسه الک کرده و با لیسک هم می زنیم تا خمیر جمع شود.

مرحله پنجم

در این مرحله با نوک انگشت خمیر را مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شود. توجه داشته باشید خمیر را به هیچ عنوان ورز ندهید که به روغن بیفتد و کیفیت خود را از دست بدهد.

مرحله ششم

حالا از خمیر به اندازه یک قاشق مرباخوری جدا کرده و در دست گرد می کنیم، سپس درون تابه گرم شده را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیرها را درون آن می چنییم. در ادامه با یک جسم گرد روی خمیرها را حفره ایجاد می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله درب تابه را بسته و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه کاملا پخته شوند. در صورت تمایل می توانید شیرینی ها را درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

مرحله هشتم

پس از گذشت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمانی که شیرینی ها کاملا پخته شدند، تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و درب تابه را باز می کنیم، سپس بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند.

مرحله نهم

پس از اینکه شیرینی ها خنک شدند، حفره روی آنها را با مارمالاد پر می کنیم. در صورت تمایل شکلات را به همراه روغن مایع روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم و پس از خنک شدند شیرینی ها را با آن تزیین می کنیم. نوش جان.


chishi.ir

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا