توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

طرز تهیه چیکن وینگز خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه چیکن پاستا خوشمزه و مخصوص به روش ایتالیایی

طرز تهیه چیکن پاستا پاستا یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است که با ترکیب اسپاگتی و پاستا با مواد و سس های مختلف بدست می آید. در این پاستا، با استفاده از …

طرز تهیه سوپ مرغ و رشته فرنگی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه سوپ مرغ و رشته سوپ یکی از پیش غذاهایی است که در تمام دنیا طبخ و سرو می شود. همچنین به دلیل ذات آبکی سوپ و موادی که درون آن …

طرز تهیه پاپ کورن مرغ سوخاری خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه پاپ کورن مرغ پاپ کورن مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی است که با گوشت مرغ تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت …

طرز تهیه چیکن وینگز , دستور پخت چیکن وینگز امریکایی

چیکن وینگز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب آمریکایی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن وینگز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
روغن آفتابگردان۴ قاشق غذاخوری
بال مرغ۲۰ عدد
ماست۵ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پوست لیمو ترش½ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه½ لیمو ترش
جعفری تازه۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهاز هر کدام ۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن، پولبیبر و اورگانواز هر کدام ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای سس روکش
سس تند۲ قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس ماست
ماست۱ پیمانه
جعفری تازه۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه چیکن وینگز

مرحله اول

برای تهیه چیکن وینگز خوشمزه در ابتدای کار چربی بال های مرغ را جدا کرده و کنار می گذاریم. در ادامه ماست را به همراه روغن آفتابگردان، نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پولبیبر و اورگانو درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا آب لیمو ترش تازه را به همراه پوست آن و رب گوجه فرنگی به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه جعفری تازه را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله بال های مرغ را به کاسه اضافه کرده و به خوبی ماساژ می دهیم تا مواد طعم دهنده به خورد بال ها برود. حالا روی کاسه را با درپوش می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم بال های مرغ به مدت ۲ ساعت درون یخچال استراحت کنند.

مرحله چهارم

پس از گذشت این زمان فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس بال های مرغ مزه دار شده را درون سینی می چینیم و سینی را طبقه میانی فر می گذاریم.

مرحله پنجم

حالا اجازه می دهیم بال های مرغ به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته، سپس روی آنها طلایی و خوشرنگ شوند. در ادامه به سراغ درس کردن سس روکش می رویم، برای این منظور کره را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله کره ذوب شده را به همراه سس تند و شکر درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه برای درست کردن سس ماست، ابتدا جعفری را به صورت ریز خرد کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا ماست را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه سینی را از فر خارج کرده و بال های مرغ را بلافاصله درون کاسه حاوی سس روکش می ریزیم.

مرحله هشتم

در ادامه بال های مرغ را به خوبی مخلوط می کنیم تا به سس آغشته شوند، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت بال ها را با مقداری پیازچه خرد شده تزیین کرده و به همراه سس ماست سرو می کنیم. نوش جان.


chishi.ir

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا