توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

طرز تهیه اسپاگتی سیر و قارچ خوشمزه و ساده ایتالیایی

طرز تهیه اسپاگتی سیر و قارچ خوشمزه و ساده ایتالیایی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی خوشمزه و ساده به روش فرانسوی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی سوپ تره فرنگی یکی از انواع سوپ های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه …

طرز تهیه آش هویج و جو خوشمزه و مجلسی به روش همدانی

طرز تهیه آش هویج آش هویج و جو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالتا متعلق به استان همدان می باشد. این آش خوشمزه را به سلیقه خود …

طرز تهیه کباب مصری رولی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه کباب مصری کباب یکی از رایج ترین غذاهای ایرانی، ترکی و عربی است که از دیرباز مورد علاقه افراد زیادی بوده است. یکی از انواع کباب ها، کباب مصری است. …

طرز تهیه اسپاگتی سیر و قارچ , دستور پخت اسپاگتی سیر و قارچ

اسپاگتی سیر و قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ایتالیایی است که با مواد ساده و متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسپاگتی سیر و قارچ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسپاگتی۵۰۰ گرم
روغن یا کره۲ قاشق غذاخوری
قارچ۵۰۰ گرم
سیر۵ حبه
پنیر پارمسان½ لیوان
جعفری۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه اسپاگتی سیر و قارچ

مرحله اول

برای تهیه اسپاگتی سیر و قارچ خوشمزه در ابتدای کار یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. زمانی که آب جوش آمد اسپاگتی را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم اسپاگتی به مدت ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا نرم شود. در ادامه قارچ را به صورت ورقه ای اسلایس کرده و سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس مقداری روغن درون یک تابه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه قارچ را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب میان باقی قارچ کشیده شده و به خوبی سرخ شود، سپس سیر را می افزاییم.

مرحله چهارم

حالا مجددا مواد درون تابه را تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود، سپس اسپاگتی آبکشی شده و پنیر پارمسان را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله جعفری را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه تفت می دهیم. پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت بر می داریم و اسپاگتی را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. نوش جان.


chishi.ir

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا