توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

طرز تهیه پلو مخلوط با قلقلی مرغ ساده و بسیار خوشمزه

طرز تهیه پلو مخلوط با قلقلی مرغ ساده و بسیار خوشمزه

طرز تهیه پلو اسفندی خوشمزه و مجلسی به روش شیرازی

طرز تهیه پلو اسفندی پلو اسفندی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای استان فارس می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه خوراک کدو حلوایی و عدس خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه خوراک کدو حلوایی و عدس خوراک کدو حلوایی و عدس از غذاهای خوشمز فصل پاییز است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه ملاقورمه خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه ملاقورمه ملا قورمه یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه کشور ایران است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ملاقورمه در ادامه با سایت چی شی …

طرز تهیه پلو مخلوط با قلقلی مرغ , دستور پخت پلو مخلوط با قلقلی مرغ

پلو مخلوط با قلقلی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلو مخلوط با قلقلی مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران و سینه مرغ۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
آرد سوخاری۲ قاشق غذاخوری
برنج۴ پیمانه
بادمجان۲ عدد
جعفری۱۵۰ گرم
زرشک۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
خلال پستهبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و پودر سیربه مقدار کافی

طرز تهیه پلو مخلوط با قلقلی مرغ

مرحله اول

برای تهیه پلو مخلوط با قلقلی مرغ خوشمزه در ابتدای کار گوشت سینه و ران مرغ را جدا کرده و به همراه پیاز درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به کاسه می افزاییم.

مرحله دوم

حالا پودر سوخاری را به کاسه اضافه کرده و ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس روی کاسه را با سلفون پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در ادامه بادمجان را شسته و پوست آنرا به صورت راه راه جدا می کتیم.

مرحله چهارم

حالا بادمجان ها را به صورت مکعبی خرد کرده و درون یک کاسه حاوی آب و نمک می ریزیم، سپس اجازه می دهیم بادمجان ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون آب و نمک بمانند تا تلخی احتمالی آنها گرفته شود.

مرحله پنجم

در ادامه برنج را شسته و به قابلمه حاوی آب جوش اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخته اولیه آن انجام شود. در این فاصله مواد گوشتی را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله ششم

حالا از مواد گوشتی به اندازه یک گردو کوچک جدا کرده و گرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم. در ادامه گوشت های قلقلی را درون تابه ریخته و تفت می دهیم.

مرحله هفتم

در این فاصله جعفری را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری زعفران دم کرده برای خوشرنگ تر شدن گوشت های قلقلی به تابه اضافه می کنیم. حالا تفت می دهیم تا عطر جعفری آزاد شود.

مرحله هشتم

در این مرحله اجازه می دهیم قلقلی ها کاملا سرخ شده، سپس از تابه خارج می کنیم. حالا بادمجان ها را درون آبکش ریخته و با دست به خوبی فشار می دهیم تا آب اضافی میان بافتی شان کاملا خارج شود.

مرحله نهم

در ادامه بادمجان ها را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند. زمانی که اطراف برنج نرم و مغز آن کمی گیر داشت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و برنج را درون آبکش ریخته و آبکشی می کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله مقداری روغن مایع درون یک قابلمه مناسب ریخته و ته دیگ دلخواهمان را درون آن فیکس می کنیم، سپس یک لایه برنج درون قابلمه می ریزیم. حالا مقداری گوشت قلقلی و بادمجان سرخ شده روی برنج می ریزیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله مراحل را به همین ترتیب ادامه می دهیم، سپس مقداری زعفران دم کرده به صورت پخش روی برنج می ریزیم. در ادامه روی حرارت ملایم شعله پخش کن گذاشته و قابلمه را روی آن قرار می دهیم.

مرحله دوازدهم

حالا درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی قابلمه قرار داده، سپس اجازه می دهیم پلو به مدت ۴۵ دقیقه روی حرات بماند تا کاملا دم بکشد. در ادامه زرشک و خلال پسته را شسته و درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم.

مرحله سیزدهم

در این مرحله اجازه می دهیم خلال و زرشک به مدت ۳۰ دقیقه درون آب بمانند تا خیس بخورند. پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع درون آن ریخته، سپس زرشک را درون آبکش می ریزیم.

مرحله چهاردهم

حالا زرشک و خلال پسته را به تابه اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت می دهیم، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. زمانی که پلو دم کشید، قابلمه را از روی حرارت برداشته و پلو را به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله پانزدهم

در این مرحله پلو مخلوط را درون ظرف مورد نظرمان ریخته، سپس مخلوط زرشک و خلال پسته را به صورت پخش روی پلو می ریزیم. در نهایت مقداری برگ جعفری روی پلو قرار داده و به همراه ماست سرو می کنیم. نوش جان.


chishi.ir

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا