توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

طرز تهیه کوکی کلاسیک ساده و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه کوکی کلاسیک ساده و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه چیز کیک چیز کیک یکی از انواع کیک های خوشمزه کشور یونان است که به عنوان یک کیک بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی …

طرز تهیه نان پنبه ای پنیری خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه نان پنبه ای پنیری نان پنبه ای پنیری یکی از انواع نان های حجیم و خوشمزه بین المللی است که بافتی بسیار نرم و لطیف دارد، برای مشاهده آموزش کامل …

طرز تهیه کیک سیب با رویه مرنگ خوشمزه و شیک برای پذیرایی

طرز تهیه کیک سیب با رویه مرنگ کیک سیب یک کیک بسیار خوشمزه است که با مواد کیک و سیب تازه تهیه می شود. دستور پیش رو طرز تهیه کیک سیب در …

طرز تهیه کوکی کلاسیک , دستور پخت کوکی کلاسیک کره ای

کوکی کلاسیک یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی کلاسیک در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کوکی کلاسیک
کره ۱۰۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۳۵ گرم
شکر ۱۵ گرم
تخم مرغ ۵۵ گرم
آرد ۲۲۵ گرم
بیکینگ پودر ۴ گرم
عصاره وانیل ۴ گرم
نمک ۱ گرم
شکلات دارک ۲۱۵ گرم
نمک دریا برای تزیین

طرز تهیه کوکی کلاسیک

مرحله اول

برای تهیه کوکی کلاسیک خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج کرده تا دمای آنها با دمای محیط کاملا هماهنگ شوند. حالا شکر قهوه ای را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه کره به دمای محیط رسیده را به کاسه اضافه کرده و با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا مخلوط کره خامه ای شود. حالا تخم مرغ و وانیل را به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند.

مرحله سوم

حالا آرد را به همراه نمک و بیکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه می افزاییم و هم می زنیم تا بافت خمیر کوکی یکدست شود. در ادامه شکلات دارک را خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا در حدی که شکلات ها درون خمیر پخش شوند هم می زنیم، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر کوکی به مدت ۱ شب درون یخچال استراحت کند. پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله پنجم

حالا اجازه می دهیم خمیر به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در دمای محیط بماند تا نرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس از خمیر اسکوپ های ۴۰ گرمی برداشته و با فاصله از هم درون سینی فر قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله اسکوپ ها را به مدت ۲ ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا کاملا منجمد شوند. ۱۵ دقیقه قبل از اتمام زمان استراحت خمیر، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر به طور کامل گرم شود.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان سینی را از فریزر خارج می کنیم و بلافاصله طبقه وسط فر قرار داده، سپس اجازه می دهیم کوکی ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا زمانی که اطراف آنها قهوه ای روشن شود، درون فر بماند تا کاملا پخته شوند.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن اجازه می دهیم کوکی ها کاملا خنک شوند. در نهایت مقداری نمک دریا روی کوکی ها ریخته و آنها را درون ظرف مورد نظرمان منتقل می کنیم. نوش جان.


chishi.ir

همچنین بخوانید:  طرز تهیه هواری میگو یک پلوی خوشمزه بندر عباسی

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا