توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

طرز تهیه شیرینی چنگالی

کره استفاده شده در این شیرینی حتما باید به دمای محیط رسیده باشد و دلیل آن هم این است که به خوبی با پودر قند مخلوط شده و بافت کرم رنگ و یکدستی را ایجاد کند. حتما توجه داشته باشید که بکینگ پودر و آرد را پیش از مخلوط کردن با سایر مواد به خوبی الک کنید.

الک کردن آرد باعث سبک شدن آن شده و باعث می‌شود آرد هوا بخورد به این ترتیب احتمال گلوله شدن آرد در خمیر کمتر می‌شود. البته باید دقت کنید که حتما آرد را به صورت مرحله‌ای به باقی مواد اضافه کنید. ورز دادن مواد با دست باعث ایجاد خمیر لطیف تری خواهد شد. حتما دقت کنید که باید کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و سپس خمیر‌های شیرینی را با رعایت فاصله داخل سینی بچینید.

سینی را در طبقه وسط فر قرار داده و ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا کاملا پخته شوند. پس از خارج کردن شیرینی‌ها از داخل فر باید صبر کنید تا کاملا خنک شوند. سپس با کمک پودر نارگیل و شکلات ذوب شده آن‌ها را تزیین کنید.

 

 

مواد لازم

تخم مرغ: یک عدد
وانیل ‏: یک دوم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
آرد سفید: یک و دو سوم پیمانه
کره: صد گرم
پودر قند: یک دوم پیمانه
شکلات تخته‌ای: صد گرم
پودر نارگیل: به مقدار لازم
پسته: به مقدار لازم
کنجد: به مقدار لازم
بادام: به مقدار لازم

مراحل پخت

در ابتدا کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.

پودر قند را به کره افزوده و خوب هم بزنید.

وانیل و تخم مرغ را به مخلوط کره و قند افزوده و خوب هم بزنید.

بکینگ پودر و آرد را الک کرده و به صورت مرحله‌ای به مخلوط آماده شده اضافه کنید.

در اینجا می‌توانید خمیر را با دست ورز دهید.

اندازه یک فندق درشت از خمیر را با دست جدا کرده و گرد کنید.

تکه‌های خمیر را در سینی فر روی کاغذ روغنی بچینید.

خمیر‌ها را با دست کمی فشار داده تا مقداری پهن شود.

سپس با چنگال روی آن طرح بزنید.

به مدت ۱۵ دقیقه سینی را در طبقه وسط فر با دمای ۱۶۰ درجه قرار دهید.

پس از آنکه شیرینی آماده شد و خنک شد، شیرینی‌ها را در شکلات ذوب شده زده و سپس پودر نارگیل یا هر پودر دیگری را که علاقه دارید روی آن ریخته و اجازه دهید تا خود را بگیرد.

سپس نوش جان کنید.

 

 

منبع:غذالند

لینک خبر

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا