توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

پاپیای مرغ؛ خوراک معروف اسپانیایی

مواد لازم: ساق مرغ بدون پوست ۲ عدد ماست ۲ قاشق سوپخوری زعفران حلکرده ۲ قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم برنج ۱ پیمانه پر (۱۵۰ گرم)

مواد لازم:
ساق مرغ بدون پوست ۲ عدد
ماست ۲ قاشق سوپخوری
زعفران حلکرده ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
برنج ۱ پیمانه پر (۱۵۰ گرم)
زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری
پیاز خلالی خرد کرده ۲ عدد متوسط
سیر له کرده ۲ حبه
فلفل دلمه‌ای رنگی خرد کرده ۳ قاشق سوپخوری
قارچ ورقه‌ای خرد کرده ۱۰۰ گرم
روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
کنسرو نخود فرنگی یک‌سوم پیمانه

 

طرز تهیه :
در ظرف مناسب ساق‌های مرغ، ماست، زعفران، نمک و فلفل را مخلوط کنید و به‌مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
آن‌گاه تکه‌های مرغ را به همراه مواد در ظرف نسوزی بچینید و روی آن را با فویل بپوشانید و بمدت ۴۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزید.
سپس فویل را برداشته و به‌مدت ۵ – ۱۰ دقیقه اجازه دهید مرغ طلایی شود.
حال برنج را جداگانه با زردچوبه بپزید و آبکش کنید.
اینک در تابه مناسبی پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای و قارچ را با روغن زیتون حدود ۴ دقیقه تفت دهید.
آنگاه با برنج مخلوط و در ظرف مناسبی بریزید، رویش را با فویل بپوشانید و به‌مدت یک ساعت در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
سپس مرغ را به همراه نخودفرنگی روی پاپیای بریزید.
یادآوری
عطر و طعم این غذا به زعفران آن می‌باشد پس قابل حذف نمی‌باشد.

لینک خبر

 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا