توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

هوموس ( لبنان ، ترکیه )

هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد. در ادامه طرز تهیه هوموس را به شما آموزش می دهیم

هوموس، حمص

مواد لازم برای تهیه هوموس

نخود پخته :  نیم کیلو
ارده :  6 تا7 قاشق غذاخوری
سیر کوبیده :  3، 4 حبه
لیمو : 2 عدد
جعفری و گشنیز : 5، 6 شاخه
فلفل قرمز : یک قاشق چایخوری
روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم

بیشتر بدانید : طرز تهیه سس گوجه فرنگی مخصوص افراد دیابتی

طرز تهیه هوموس
طرز تهیه هوموس

هوموس ( یا به املای عربی حمص ، یعنی نخود) یکی از معروف ترین انواع مزه ترکی و عربی است که تا یونان و یوگوسلاوی هم خورنده فراوان دارد ، و حال آنکه در ایران چندان شناخته نیست . امتحات این مزه را – هر چند مجانی نیست – نگارنده توصیه می کند.
نخود را یا یک پیمانه از آبی که در آن پخته شده است در «یک دو سه» بگذارید تا خمیر شود .
سپس ارده و آب لیمو و سیر را با اندکی نمک اضافه کنید و باز بگردانید تا مخلوط شود . (اگر مخلوط سفت شد کمی آب نخود اضافه کنید و بگردانید ، ولی زیاد شل نشود) مایه را در بشقاب ته گودی پهن کنید ؛ وسط آن چاله باز کنید و روغن زیتون را در آن چاله بریزید .
فلفل را روی هوموس بپاشید و با برگ جعفری آرایش کنید .
 

seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
 
 

لینک خبر

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا