آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها
طرز تهیه استیک با سس قارچ؛ قدم به قدم
میتوان گفت استیک یکی از خوشمزهترین غذاهای گوشتی است که معمولا اکثر ما در خانه آن را درست نمیکنیم و ترجیح میدهیم برای چشیدن طعم عالی این غذا به رستوران برویم. اما باید بگویم روش تهیه استیک گوشت خیلی سادهتر از آن چیزی است که ما فکر میکنیم. برای تهیه استیک با سس قارچ فقط کافی است، یک سری نکات را رعایت کنید تا بتوانید یک استیک خوشطعم در منزل خودتان تهیه کنید.


مواد لازم برای تهیه استیک با سس قارچ
مواد اولیه | مقدار |
تکه های گوشت استیک | ۱۵۰ الی ۲۵۰ گرم |
شیر | ۱/۲ پیمانه |
آرد | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۲۰ گرم |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
سیر رنده شده | ۱/۲ قاشق مربا خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
مراحل طرز تهیه استیک با سس قارچ
- اجازه دهید گوشت استیک به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بماند و سپس آن را بیرون بیاورید.
- گوشت را با دقت برش دهید، اندازه گوشت استیک باید حدود ۱۵ در ۲۰ سانتی متر با قطر ۳ سانتی متر باشد.
- در این مرحله، به دو طرف گوشت نمک بزنید و بگذارید به مدت نیم ساعت بماند. برای تهیه استیک، نیازی به خواباندن گوشت در پیاز یا اضافه کردن آبلیمو و آب نارنج نیست. همین نمک کافی است.
- بعد از آن باید تابه را روی حرارت متوسط بگذارید و گوشت را در آن سرخ کنید. بهتر است چند تکه گوشت را با هم در تابه قرار ندهید. اول بگذارید یک طرف گوشت کاملا سرخ شود، بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید.
- پس از ۴ الی ۱۰ دقیقه گوشت شما سرخ میشود. آن را از تابه خارج کنید و به همراه سس قارچ سرو کنید.
سس قارچ
طرز تهیه سس قارچ استیک
- در ابتدا قارچها را خوب بشویید و ضدعفونی کنید. برای این کار، قارچها را به مدت چند دقیقه در ظرف حاوی آب و نمک بریزید تا کاملا تمیز شوند.
- قارچها را به صورت ورقههای نازک برش دهید و با کمی کره در تابه سرخ کنید.
- در ظرفی جداگانه مقداری سیر را با کره تفت دهید و مقداری آرد اضافه کنید.
- وقتی به خوبی آرد در کره حل شد، شیر را اضافه کنید و به هم بزنید، تا آرد در شیر کاملا حل شود.
- در این مرحله قارچها را اضافه کرده و به میزان دلخواه سس بزنید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
- وقتی کمی سس غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید.
نکات مهم برای خوشطعم شدن استیک
- بهترین گوشت برای تهیه استیک، راسته یا فیله گوساله است. البته من به شما پیشنهاد میکنم گوشت فیله را انتخاب کنید. هم نرم است و هم استیک آن خوشمزهتر میشود.
- برای تهیه استیک، بهتر است از تابههای چدنی استفاده کنید تا هنگام درست شدن خطوط ته تابه روی استیک شما بیفتد و یک جلوه و ظاهر زیبا به استیک بدهد.
- حتما دقت داشته باشید برای تهیه استیک باید حرارت شعله گاز متوسط باشد. لازم نیست استیک را روی حرارت زیاد طبخ کنید.
- با توجه به ذائقه خود اگر مایل بودید، میتوانید از هویج، سیب زمینی و حتی نخود فرنگی هم در سس قارچ استفاده کنید.
- در تهیه استیک میتوانید از هویج، ادویهجات دلخواه و انواع سبزیجات مانند گشنیز و جعفری استفاده کنید.
در این مقاله شما را با طرز تهیه استیک گوشت با سس قارچ آشنا کردیم. شما همراهان انگیزه برای تهیه سس قارچ استیک چه راهکارهایی را میشناسید؟ و فکر میکنید اضافه کردن چه موادی به سس قارچ استیک، طعم آن را خوشمزه میکند؟ میتوانید تجربیات خودتان را در قسمت ارسال نظرات با همراهان مجله اینترنتی انگیزه در میان بگذارید. همچنین میتوانید مقاله طرز تهیه استیک مرغ را در ستاره بخوانید.