توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

ناگت مرغ ترکیه ای؛ سالم و متنوع آشپزی کنید

مواد لازم: سینه مرغ ۷۵۰ گرم آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری سفیده تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع ۳-۴ قاشق غذاخوری نمک ۱.۵ قاشق دسرخوری

مواد لازم:

سینه مرغ ۷۵۰ گرم
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۳-۴ قاشق غذاخوری
نمک ۱.۵ قاشق دسرخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
آویشن ۱ قاشق چایخوری سرپر
ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
سیر ۲ حبه

مواد لازم برای سرخ کردن

آرد سوخاری ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع به اندازه کافی

چطور بپزم:

سینه مرغ را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و با آرد، سفیده تخم مرغ و تمامی ِ. ادویه‌ها تا زمانی که مثل ِ. گوشت ِ. چرخ کرده شود، چرخ کنید. (می توانید در غذاساز هم مواد را هم بزنید). دستتان را نم کنید و مواد را به اندازه‌ی دلخواه جدا کرده و پهن کنید. بعد از اینکه تمامی ِ. مواد را به حالت ِ. مورد نظر درست کردید، به ترتیب در آرد، تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلتانید؛ و سپس در روغن ِ. داغ شده سرخ کنید.

نکته: می‌توانید این مواد را آماده کرده و قبل از سرخ کردن در فریزر نگهداری کنید و هر موقع دلتان خواست ۱۰-۱۵ دقیقه قبل از سرخ کردن از فریزر درآورده و صبر کنید تا آماده‌ی سرخ کردن شود.

لینک خبر

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا