آشپزی و تغزیه

پیش غذایی لاکچری با هزینه اندک

قارچ شکم پر با گوشت یکی از پیش غذا‌های ساده شیک و خوشمزه است که به راحتی آماده و سرو می‌شود لذا برای تهیه این غذا به تعدادی قارچ بزرگ نیاز داریم که قارچ شکم پر رو به عنوان غذای اصلی هم میتونید میل بفرمایید.

چی لازم دارم:

قارچ بزرگ شش عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل مقداری
پنیر پیتزا مقداری
پیاز یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری

چطور بپزم:

پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید بعد از کمی که تفت دادید به آن نمک و فلفل رب اضافه می‌کنیم.

 

 

کلاهک قارچ را از پای آن جدا کرده و خرد میکنیم و به مواد گوشتی اضافه می‌کنیم.

 

مواد گوشتی را درون کلاهک قارچ ریخته

 

روی آن پنیر پیتزا می‌ریزیم و داخل فر به مدت ۵ دقیقه و با حرارت ۱۳۰ درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم.

 

از این غذا میتوانید برای مهمانی‌های خود استفاده کنید.

معمولا استفاده از شکل گرد قارچ در طبخ غذا بسیار کم رایج است و استفاده از آن را محدود می‌کنند به قطعه‌های کوچک برش خورده که در مخلفات غذا استفاده می‌شود، اما قارچ قابلیت زیادی برای پخت انواع غذا دارد.

 

لینک خبر

پیشنهاد میکنیم همچنین ببینید  طرز تهیه نان باگت خانگی
برروی تصویر کلیک کنید تا اپلیکیشن برای شما دانلود شود
نمایش بیشتر

علی اکبر

سیراف بعنوان مجله خبری و تفریحی از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است، تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران ایرانی با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد،

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن