توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

لاکچری موس؛ دسر دو لایه شیک و مجلسی

این موس خوشمزه از دو لایه شکلاتی و خامه‌ای تشکیل شده که هم بسیار خوشمزه و همه پسند است و هم ظاهر شیکی دارد که مناسب سرو کردن در میهمانی هاست.

این موس خوشمزه از دو لایه شکلاتی و خامه‌ای تشکیل شده که هم بسیار خوشمزه و همه پسند است و هم ظاهر شیکی دارد که مناسب سرو کردن در میهمانی هاست.

مواد لازم برای لایه سیاه:

تخم مرغ (زرده): ۳ عدد
شکر: ۱۰۰ گرم
شکلات سیاه: ۱۵۰ گرم
ژلاتین: ۳ قاشق چایخوری
آب: یک چهارم پیمانه
شیر: ۲۵۰ میلی لیتر
خامه قنادی: ۱۵۰ گرم

مواد لازم برای لایه سفید:

زرده تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ۷۵ گرم
شکلات سفید: ۱۰۰ گرم
ژلاتین: ۲ قاشق چایخوری
آب: ۳ قاشق سوپخوری
شیر: ۱۵۰ میلی لیتر
خامه قندی: ۱۰۰ گرم
لاکچری موس

طرز تهیه:

برای آماده سازی این دسر از قالب‌های مخصوص سیلیکونی استفاده می‌شود؛ قالب‌هایی که به صورت مت طرح دار و همراه با قالب اصلی عرضه می‌شود.
ابتدا لایه سفید را به این ترتیب آماده کنید. زرده تخم مرغ، شکر و شیر را مخلوط کرده و روی بخار آب قرار دهید و مرتب هم بزنید تا زرده‌های تخم مرغ از خامی در آید.
ژلاتین را روی آب بپاشید و روی بخار آب و یا داخل مایکروویو قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.
سپس داخل مخلوط شیر و تخم مرغ بریزید.
شکلات سفید را آب کرده داخل مواد ریخته.
در نهایت با خامه قنادی که فرم داده اید مخلوط کنید.
مخلوط آماده را داخل قالب ریخته و در فریزر حداقل به مدت سه ساعت قرار دهید.
بعد از فرم گیری کامل این مواد، لایه سیاه را مانند لایه اول آماده کرده، مت طرح دار داخل مخزن آن قرار دهید.
مایه سیاه رنگ آماده را روی آن بریزید به طوری که نیمی از حفره را پر کند.
مواد مغزی یعنی لایه سفید رنگ آماده شده را از قالب جدا کرده و داخل قالب مواد سیاه رنگ قرار داده و با بقیه مواد روی آن را بپوشانید.
قالب را به مدت یک شب در فریزر قرار داده و و روز بعد از فریزر خارج کنید و بلافاصله دسر را از قالب جدا کنید.
در ظرف مناسب قرار دهید.
این دسر را می‌توان بعد از جدا کردن از قالب داخل یخچال نگهداری نمود.
در صورت تمایل می‌توانید با خامه شکلاتی و میوه تزئین نمایید.

نکته:

قالب این دسر را می‌توانید با نام Buche و یا کد ۹۰×۲۵۰Tur از لوازم قنادی‌های معتبر تهیه کنید.

منبع:ماهنامه کیک و شیرینی

لینک خبر

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا