توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
دعا و طلسممذهبی

دعای برآورده شدن آرزوی محال – دعای رسیدن به حاجات غیرممکن

دعای برآورده شدن آرزوی محال – دعای رسیدن به حاجات غیرممکن را برای شما عزیزان قرار دادیم . ذکر و دعای بسیار قوی و تضمینی و مجرب برای گرفتن و روا شدن حاجت های مهم و غیر ممکن و آرزوهای محال و دست نیافتنی . این دعا برای رسیدن به آرزوهای محال و حاجات غیرممکن بسیار مجرب می باشد …

دعای برآورده شدن آرزوی محال – دعای رسیدن به حاجات غیرممکن

دعای برآورده شدن آرزوی محال – دعای رسیدن به حاجات غیرممکن را برای شما عزیزان قرار دادیم . ذکر و دعای بسیار قوی و تضمینی و مجرب برای گرفتن و روا شدن حاجت های مهم و غیر ممکن و آرزوهای محال و دست نیافتنی . این دعا برای رسیدن به آرزوهای محال و حاجات غیرممکن بسیار مجرب می باشد …

دعای برآورده شدن آرزوی محال – دعای رسیدن به حاجات غیرممکن,دعای گرفتن آرزوی محال,دعای رسیدن به حاجات غیرممکن,دعای مجرب برآورده شدن حاجات غیر ممکن,طلسم برای برآورده شدن آرزوی محال

دعایی که آرزوها را برآورده میکند

هر کدام از ما در زندگی آرزو و خواسته های گوناگونی داریم و بعضی ها هستند که سخت میکوشند تا به آرزوهایشان برسند ، برای رسیدن به آرزو هیچ وقت خدا را ترک نکنید در ادامه میتوانید با خواندن این دعا آرزوهایتان را از خداوند بخواهید و سایت تالاب را دنبال کنید.

از تعقیبات مهم جهت برآورده شدن حوایج، آن است که وقتى از نماز فراغت پیدا کرد، بخواند دعایى را که ادریس بن عبداللَّه مى‏گوید: از امام صادق (علیه السلام) شنیدم مى‏ فرمود: وقتى از نماز فراغت پیدا کردى بگو:

أَللّهُمَّ، إِنّى أَدینُکَ بِطاعَتِکَ وَ وِلایَتِکَ وَ وِلایَهِ رَسُولَکِ وَ وِلایَهِ الاَْئِمَّهِ مِنْ أَوَّلِهِمْ وَ [یا: إِلى‏] آخِرِهِمْ.

و همه ائمه [(علیهم‏ السلام)] را یکایک نام مى‏برى، سپس مى‏ گویى:

أَللّهُمَّ، أَدینُکَ بِطَاعَتِهِمْ وَ وِلایَتِهِمْ وَ الرِّضا بِما فَضَّلْتَهِمْ بِهِ غَیْرَ مُتَکَبِّرٍ [یا: مُنْکِرٍ] وَ لا مُسْتَکْبِرٍ عَلى مَعْنى ما أَنْزَلْتَ فى کِتابِکَ عَلى حُدُودِ ما أَتانا فیهِ وَ مالَمْ یَأْتِنا، مُؤْمِنٌ مُعْتَرِفٌ مُسَلِّمٌ بِذلِکَ، راضٍ بِما رَضیتَ بِهِ، یارَبِّ، أُریدُ بِهِ [وَجْهَکَ الْکَریمَ وَ] الدّارَ الْآخِرَهَ مَرْهُوباً وَ مَرْغُوباً إِلَیْکَ فیهِ، فَأَحْیِنى عَلى ذلِکَ وَ أَمِتْنى إِذا أَمَتَّنى عَلى ذلِکَ، وَ ابْعَثْنى عَلى ذلِکَ. وَ إِنْ کانَ مِنّى تَقْصیرٌ فیما مَضى، فَإِنّى أَتُوبُ إِلَیْکَ، وَأَرْغَبُ إِلَیْکَ فیما عِنْدَکَ، وَ أَسْأَلُکَ أَنْ تَعْصِمَنى بِوِلایَتِکَ عَنْ مَعْصِیَتِکَ، وَ لا تَکِلْنى إِلى نَفْسى طَرْفَهَ عَیْنٍ أَبَداً وَ لا أَقَلَّ مِنْ ذلِکَ وَ لا أَکْثَرَ، إِنَّ النَّفْسَ لاََمّارَهٌ بِالسُّوءِ إِلّا ما رَحِمْتَ، یا أَرْحَمَ الرّاحِمینَ، وَ أَسْأَلُکَ بِحُرْمَهِ وَجْهِکَ الْکَریمِ وَ بِحُرْمَهِ اسْمِکَ الْعَظیمِ وَ بِحُرْمَهِ رَسُولِ اللَّهِ (صلى الله على و آله و سلم) وَ بِحُرْمَهِ أَهْلِ بَیْتِ رَسُولِکَ (علیهم‏السلام) و آن بزرگواران را [یک به یک‏] نام مى‏ برى – أَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تَفْعَلُ بى کَذا وَ کَذا.

خدایا، من به طاعت و ولایت و دوستى تو ولایت رسولت و ولایت امامان از اوّل تابه آخرشان، از تو اطاعت نموده و مى‏پرستمت.

خداوندا، من به واسطه‏ى اطاعت و ولایت و دوستى آنان، و خشنودى از آنچه که ایشان را به آن برترى دادى، بدون اینکه تکبّر نموده [یا: انکار نموده‏] و یا گردنکشى نمایم، بر اساس آنچه که در کتابت فرو فرستادى، و بر اساس احکام و حدودى که در آن به ما رسیده و یا نرسیده، از تو اطاعت نموده و مى‏پرستمت.

و به آن ایمان آورده و معترف و تسلیم آن هستم، و به هرچه که تو بدان خشنودى، خرسندم، پروردگارا، مقصودم از این [روى و اسماء و صفات – گرامى‏ات و رضاى تو و ]دار آخرت مى‏باشد، در حالى که در این باره هم از تو هراسانم و هم به سوى تمایل و رغبت دارم. پس مرا بر همین [اعتقاد] زنده‏بدار، و هنگامى که مى‏ میرانى بر همان بمیرانم، و بر همان [در قیامت‏] مبعوثم بدار، و اگر در گذشته تقصیر و کوتاهى از من سرزده [از آن‏] به سوى تو توبه مى‏نمایم،

و نسبت به آنچه در نزد توست میل و رغبت دارم، و از تو درخواست مى ‏کنم که مرا به سرپرستى خود از نافرمانى‏ات نگاه دارى، و هیچگاه به اندازه‏ى چشم برهم زدنى مرا به خود وامگذار، نه کمتر از این و نه بیشتر از آن،

زیرا نفس بسیار بدفرماست، مگر اینکه تو رحم آرى. اى مهربانترین مهربانان، و از تو درخواست مى‏نمایم به حرمت روى [و اسماء وصفات ]گرامى‏ات، و به احترام اسم بزرگت، و به حرمت رسول خدا (صلى الله على و آله و سلم) و به احترام اهل بیت رسولت (علیهم‏السلام) – و ایشان را نام مى ‏برى – اینکه بر محمّد و آل او درود فرستى، و به من چنین و چنان کنى.

به جاى این لفظ چنین و چنان کن حوایج خویش را ذکر مى‏کنى که إِنْ شاءَ اللَّه. برآورده مى‏شود.

(فلاح السائل ص ۱۶۹)

**************************************************

لینک خبر

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا