آشپزی و تغزیه

ساندویچ فرانسیسکو، ساندویچ مرغ و قارچ

مواد لازم: نان باگت بزرگ: ۴ عدد سینه‌ی مرغ: ۵۰۰ گرم قارچ: ۱۰ عدد پیاز متوسط: ۱ عدد پنیر موزارلا (رنده شده): ۱ پیمانه

صبا هاست

مواد لازم:

نان باگت بزرگ: ۴ عدد

سینه‌ی مرغ: ۵۰۰ گرم

قارچ: ۱۰ عدد

پیاز متوسط: ۱ عدد

پنیر موزارلا (رنده شده): ۱ پیمانه

پنیر چدار (رنده شده): یک پیمانه

دانه‌های ذرت: یک پیمانه

کاهوی خرد شده: یک پیمانه

سس مایونز: نصف پیمانه

سس خردل: دو قاشق غذاخوری

روغن: ۶ قاشق غذاخوری

سویا سس: ۴ قاشق غذاخوری

پودر سیر: نصف قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

در ظرفی بزرگ، سویا سس، سیر، نمک و فلفل، ذرت پخته شده، سینه‌ی مرغ پخته شده و خرد شده را ریخته و پس از مخلوط کردن مواد، آن‌ها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

 

در ظرفی جداگانه، سس مایونز را به همراه سس خردل ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم.

 

ظرفی را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن می‌ریزیم. پیاز خلالی خرد شده را به روغن داغ، اضافه کرده و تفت می‌دهیم. پس از آنکه پیاز کمی طلایی رنگ شد، قارچ ورقه شده را به آن اضافه کرده و تفت دادن را به مدت پنج دقیقه ادامه می‌دهیم.
مرغ مزه‌دار شده را با پیاز و قارچ مخلوط می‌کنیم.

 

نان‌های باگت را باز کرده و پنیر چدار و موزارلا را داخل آن‌ها می‌ریزیم. سپس نان‌ها را به مدت بیست ثانیه در مایکروفر قرار می‌دهیم تا پنیر‌ها آب شوند.

 

داخل نان‌ها را به مخلوط سس مایونز و خردل آغشته کرده و تکه‌های کاهو را روی آن می‌ریزیم.
حالا نوبت اضافه کردن مخلوط مرغ و قارچ است.

 

وقتی نان باگت‌ها کاملا با مواد پر شد، ساندویچ‌های ما آماده‌اند. ساندویچ‌ها را به دلخواه برش داده و سرو کنید.

پیشنهاد میکنیم همچنین ببینید  طرز تهیه تاس کباب تبریزی خوشمزه

 

 

منبع:تابناک باتو

لینک خبر

برروی تصویر کلیک کنید تا اپلیکیشن برای شما دانلود شود
نمایش بیشتر

علی اکبر

سیراف بعنوان مجله خبری و تفریحی از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است، تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران ایرانی با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد،

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن