آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی با فسفر اضافه!

فیله ماهی قزل آلا را درون یک کیسه فریزر قرار می‌دهیم و آب لیمو را اضافه کرده و درون یخچال به مدت حداقل یک ساعت قرار می‌دهیم تا سرد شود و بوی بد ماهی کاهش یابد.

مواد لازم برای ماهی قزل آلا کبابی :

ماهی قزل آلا سه عدد فیله 180 گرمی

آب لیمو یک چهارم فنجان
شکر قهوه‌ای یک چهارم فنجان
پودر فلفل قرمز دو قاشق غذاخوری
لیمو چهار قاشق چایخوری
روغن نباتی یک قاشق غذاخوری
زیره سبز یک و نیم قاشق چایخوری
دارچین یک و یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
اسپری پخت و پز

طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی :

 

فیله ماهی قزل آلا را درون یک کیسه فریزر قرار می‌دهیم و آب لیمو را اضافه کرده و درون یخچال به مدت حداقل یک ساعت قرار می‌دهیم تا سرد شود و بوی بد ماهی کاهش یابد.

فر را بر روی دمای 200 درجه سانتی گراد ( 400 درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم و یک ظرف مناسب انتخاب کرده و اسپری پخت و پز را استفاده می‌کنیم و یک فویل آلومینیومی نیز تهیه می‌کنیم.

شکر قهوه‌ای ، پودر فلفل قرمز ، لیمو ، روغن ، زیره ، دارچین و نمک را درون مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم.

حال ماهی‌ها را از کیسه خارج کرده و درون مخلوط شکر قهوه‌ای می غلتانیم و درون فویل و سپس در ظرف پخت قرار می‌دهیم.

پس از آن درون فر قرار داده و 12 تا 15 دقیقه اجازه می‌دهیم حرارت ببیند. غذای شما آماده است.

 

 

منبع:بیتوته

لینک خبر

برروی تصویر کلیک کنید تا اپلیکیشن برای شما دانلود شود
نمایش بیشتر

علی اکبر

سیراف بعنوان مجله خبری و تفریحی از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است، تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران ایرانی با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد،

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن