توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

طرز تهیه کلوچه زنجبیلی

کلوچه نوعی شیرینی محسوب می شود که معمولا با آرد گندم تهیه می گردد. کلوچه برای اولین بار در قرن هفتم میلادی در ایران، و در استان سیستان و بلوچستان پخته شد.

دستور پخت و آماده سازی کلوچه زنجبیلی بسیار خوشمزه و محبوب

نحوه تهیه کلوچه زنجبیلی آسان، خوش طعم و دلپذیر

طرز تهیه کلوچه زنجبیلی

کلوچه نوعی شیرینی محسوب می شود که معمولا با آرد گندم تهیه می گردد. کلوچه برای اولین بار در قرن هفتم میلادی در ایران، و در استان سیستان و بلوچستان پخته شد. کلوچه از قدیم به شیوه ها و با طعم های متفاوتی مانند نارگیلی، گردویی، زنجبیلی، شکلاتی، خرمایی و غیره تهیه می شده است. در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه و آماده سازی کلوچه زنجبیلی بسیار خوشمزه را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن روش تهیه این کلوچه ی محبوب به ادامه مطلب مراجعه کنید…

دستور پخت و آماده سازی کلوچه

مواد لازم برای تهیه کلوچه زنجبیلی:

  • روغن جامد  250 گرم
  • شکر  250 گرم
  • ماست  250 گرم
  • تخم مرغ  2 عدد
  • زنجبیل  3 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر  1 قاشق غذاخوری
  • آرد سبوس دار (آرد کامل گندم)  1 کیلوگرم

طرز تهیه کلوچه زنجبیلی:

ابتدا روغن و شکر را با هم مخلوط کرده و سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید. ماست را با زنجبیل و بکینگ پودر مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه کنید. حال در این مرحله آرد را کم کم به آن ها اضافه کرده و تا زمانی که خمیر یکنواختی بدست آید به هم زدن ادامه دهید. در این مرحله خمیر را روی یک سطح صاف با ضخامت 1 سانتی متر پهن کرده و سپس به شکل دلخواه خود قالب بزنید. شما می توانید روی کلوچه ها را با چنگال طرح بزنید. در نهایت کلوچه ها را با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار داده تا آماده شوند. نوش جان

نکات مهم:

  • هنگامی که کلوچه ها را داخل فر قرار می دهید همراه با آن ظرفی آب هم داخل فر بگذارید.
  • می توانید این کلوچه را با طعم های مختلف مانند زعفرانی، شکلاتی، نارگیلی و غیره هم درست کنید.
  • از آن جایی که این کلوچه حالت بیسکوییتی دارد می توانید آن را در ظرف درب دار و در محل خشک و خنک به مدت 3 ماه نگهداری کنید.
  • می توانید به جای آرد گندم، از آرد سفید هم استفاده کنید اما با آرد سبوس دار کلوچه ی ما بافت بهتری خواهد داشت.

منبع: دوستی ها

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا