توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

غذای ویتامین دار را با روش زیر تهیه کنید!

غذای ویتامین دار را با روش زیر تهیه کنید!

غذای ویتامین دار را با روش زیر تهیه کنید!

طرز تهیه غذای ویتامین دار

مطلب زیر اختصاص دارد به طرز تهیه غذای ویتامین دار .ش ما با تهیه این غذا که به وسیله ران مرغ و انواع سبزیجات دیگر تهیه می گردد میتوانید به یکباره تمامی ویتامین ها را وارد بدنتان کنید و بدن خود را مقاوم سازی کنید.

مواد لازم برای یك نفر:
ران مرغ: ۱۰۰ گرم
كرفس خرد شده: یك‌دوم پیمانه
آویشن: یك‌دوم قاشق چایخوریوم پیمانه
جعفری خرد شده: یك قاشق غذاخوری
برگ بو: یك عدد
آرد گندم: یك‌چهارم پیمانه
بكینگ پودر: یك‌هشتم چایخوری
پیاز خرد شده: یك‌چهارم پیمانه
شیر كم‌چرب یك درصد: یك هشتم پیمانه

طرز تهیه:
ماهیتابه را با حرارت ملایم گرم و كف آن را با روغن چرب كنید. ران مرغ را به قطعات كوچك‌تری تقسیم كرده و داخل ماهیتابه بریزید تا برای مدت ۴ دقیقه بپزد و همه سطوح آن قهوه‌ای رنگ شود. حال ران‌های مرغ را از ماهیتابه خارج كنید و همان طور كه ماهیتابه را گرم نگه داشته‌اید، كرفس، هویج، آویشن، پیاز و برگ بو را داخل آن بریزید و برای ۵ دقیقه سرخ كنید.

در این هنگام ران‌ها را به ماهیتابه برگردانید و یك پیمانه آب یا در صورت امكان آب مرغ به آن اضافه كنید و آن را به جوش بیاورید. سپس حرارت را كم كرده و ۳۰ دقیقه به همین حال بگذارید.در داخل یك ظرف آرد گندم، جعفری، بكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنید. سپس شیر را اضافه كرده و به هم بزنید. این مخلوط را به مواد قبلی اضافه كرده و ۱۰ دقیقه حرارت دهید.

غذا حاضر است.
مرغ منبع خوبی از پروتئین است و ۱۰۰ گرم از آن ۵۸ درصد نیاز پروتئینی بدن را برطرف می‌كند از آنجا كه چربی گوشت مرغ نسبت به گوشت چهارپایان كمتر است، كسانی كه از برنامه‌های كاهش وزن استفاده می‌كنند، می‌توانند این گوشت را جایگزین گوشت قرمز كنند. در افراد مسن پروتئین‌های موجود در گوشت مرغ از پوكی استخوان جلوگیری می‌كند.

مرغ منبع خوبی از نیاسین (B۳) است كه از گروه ویتامین‌‌های B محسوب می‌شود و از بدن در مقابل سرطان‌ها دفاع می‌كند. كمبود نیاسین موجب آسیب دیدن ماده ژنتیكی (DNA) می‌شود. با مصرف ۱۰۰ گرم از گوشت مرغ ۷۰ درصد از نیاز روزانه به نیاسین تامین می‌شود.

سلنیوم نیز به میزان كافی در مرغ پیدا می‌شود. این ماده در بسیاری از مسیرهای متابولیك مورد استفاده قرار می‌گیرد كه از آن جمله می‌توان به متابولیسم هورمون‌های تیروئید و عملكرد ایمنی بدن نام برد.دیگر ویتامین‌های موجود در مرغ ویتامین B۶ است كه همراه ویتامین B۳ به متابولیسم انرژی در بدن كمك و واكنش‌های متابولیك را هدایت می‌كند.

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا