توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهمربا و ترشی

طرز تهیه ترشی خرمالو خانگی

ابتدا برای تهیه هر ترشی، سرکه آن را بجوشانید و بگذارید خنک شود. این کار باعث می‌شود که ترشی شما کپک نزند. خرمالو‌ها را بشویید و خشک کنید و در قسمت ته خرمالو‌ها یک برش بزنید. طوری که داخل هر خرمالو یک عدد هل سبز و یک عدد فلفل قرار دهید.

آموزش درست کردن ترشی خرمالو

مواد لازم برای درست کردن ترشی بسیار خوشمزه خرمالو :

  • خرمالو : ۱۰ عدد
  • سرکه بی‌رنگ : به اندازه‌ای که روی مواد را بگیرد
  • هل : ۱۰ عدد
  • خرمای زردرنگ : ۸ تا ۱۰ عدد
  • فلفل سبز شیرین : ۶ تا ۸ عدد
  • جوزهندی : یک عدد
  • زنجبیل تازه : ۵ برش متوسط
  • خلال پرتقال شیرین‌شده : نصف فنجان کوچک
  • نمک : ۱ قاشق چایخوری.

طرز تهیه :
ابتدا برای تهیه هر ترشی، سرکه آن را بجوشانید و بگذارید خنک شود. این کار باعث می‌شود که ترشی شما کپک نزند. خرمالو‌ها را بشویید و خشک کنید و در قسمت ته خرمالو‌ها یک برش بزنید. طوری که داخل هر خرمالو یک عدد هل سبز و یک عدد فلفل قرار دهید.

خرمالو‌ها را در ظرف شیشه‌ای مخصوص ترشی بچینید و خرما و جوزهندی را بین آنها بگذارید و خلال پوست پرتقال و تکه‌های زنجبیل را روی خرمالو‌ها بریزید و نمک و سرکه را اضافه کنید. در شیشه را ببندید و در جای خنک بگذارید. این ترشی بعد از ۲۰ روز آماده می‌شود.

 


rozanehonline.com

 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا