توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
خواص میوه ها و درمانسلامت

خواص گز اصفهان برای سلامتی | فواید گز برای سلامتی | خواص پسته برای سلامتی

در مورد گز و خواص آن چه می‌دانید؟ گز سنتی ایرانی، یکی از قدیمی‌ترین شیرینی‌ها است. همچنین ممکن است یکی از غیرمعمول‌ترین غذاهای لذیذ دنیا باشد.

خواص گز اصفهان برای سلامتی | فواید گز برای سلامتی | خواص پسته برای سلامتی

در مورد گز و خواص آن چه می‌دانید؟ گز سنتی ایرانی، یکی از قدیمی‌ترین شیرینی‌ها است. همچنین ممکن است یکی از غیرمعمول‌ترین غذاهای لذیذ دنیا باشد.

خواص گز اصفهان برای سلامتی | فواید گز برای سلامتی | خواص پسته برای سلامتی

این شیرینی خوشمزه از شهر اصفهان، که دوبار پایتخت ایران زیبا هم بوده، برخواسته است. با ما در مجله دلتا همراه باشید تا خواص گز اصفهان برای سلامتی را با هم بررسی کنیم.

درباره گز

نام گز از ” گز انگبین” که به معنای شیره انگبین است گرفته شده است. انگبین نوعی درخت گز کوهی وحشی است که درکوه‌های زاگرس در اصفهان می‌روید. از آن‌جا که گز اغلب با استفاده از پسته‌ و ادویه‌های ارزشمند ایرانی مانند زعفران و هل تهیه می‌شود، محصولی بسیار ارزشمند برای سلامتی محسوب می‌شود.

خواص گز اصفهان برای سلامتی

اکنون در مورد خواص مواد تشکیل‌دهنده گز صحبت خواهیم کرد.

خواص انگبین

انگبین‌ها منبعی غنی از ویتامین‌ها، املاح معدنی و قند هستند. انگبین دارای کلسیم است پس برای معالجه و پیشگیری از پوکی استخوان مفید است. انگبین به مقدار کم ملین و به مقدار زیاد مسهل است پس از یبوست و بواسیر جلوگیری می‌کند و بهترین مسهل برای اطفال و افراد مسن است. این ماده حرارت درونی را کاهش داده و عطش را نیز برطرف می‌کند.

انگبین به‌دلیل مقادیر قابل توجهی از منیزیم، از پیشرفت سرطان و ابتلا به آن جلوگیری می‌کند. این ماده برای دهان و دندان مضر نیست بلکه دندان‌ها را سفید و لثه‌ها را محکم می‌کند.

فواید گز برای سلامتی

خواص پسته

پسته در میان مغزها بیشترین مقدار آنتی‌اکسیدان را دارد. میزان لوتئین و زآگزانتین موجود در پسته که از آنتی‌اکسیدان‌های ضروری برای سلامت چشم محسوب می‌شوند، بسیار بالا است. این آنتی‌اکسیدان‌ها چشم را از عوارض نور آبی و کاهش دید مرکزی که با افزایش سن اتفاق می‌افتد، حفظ می‌کند. روتئین و فیبر بالای پسته احساس سیری را افزایش می‌دهد و باعث کاهش اشتها می‌شود.

پسته غنی از فیبر است و فیبر برای باکتری‌های روده مفید است. پروبیوتیک‌ها پس از تخمیر فیبر موجود در پسته آن را به اسیدهای چرب زنجیره‌ کوتاه نظیر بوتیترات تبدیل می‌کنند که منافع متعددی ازجمله کاهش ریسک پیشرفت مشکلات گوارشی، سرطان و بیماری‌های قلبی برای سلامتی دارد.

 

deltapayam.com

 

 

 

همچنین بخوانید:  علائم سرطان پروستات چیست؟ + راه های تشخیص و درمان آن

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا