توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه سالاد فلفل و بادمجان خوشمزه به روش ترکیه ای

سالاد فلفل و بادمجان یکی از انواع سالادهای خوشمزه و معروف کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد فلفل و بادمجان در ادامه با سایت سیراف همراه باشید.

طرز تهیه سالاد فلفل و بادمجان خوشمزه به روش ترکیه ای

 
سالاد فلفل و بادمجان , طرز تهیه سالاد فلفل و بادمجان , دستور پخت سالاد فلفل و بادمجان
طرز تهیه سالاد فلفل و بادمجان خوشمزه به روش ترکیه ای

سالاد فلفل و بادمجان یکی از انواع سالادهای خوشمزه و معروف کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد فلفل و بادمجان در ادامه با سایت سیراف همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۲ عدد بزرگ
فلفل سبز شیرین ۴ عدد
سیر ۲ حبه
آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ۱ قاشق غذاخوری
کنجد ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
ماست چکیده ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه سالاد فلفل و بادمجان

مرحله اول

برای تهیه سالاد فلفل و بادمجان ابتدا پوست بادمجان ها را به صورت راه راه می گیریم، سپس آنها را به صورت تکه های دو سانتی متری خرد می کنیم. در ادامه فلفل سبزها را هم به همین صورت خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله بادمجان و فلفل سبز خرد شده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه سیر را رنده می کنیم و به همراه آرد ذرت، نشاسته، کنجد و روغن زیتون به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را زیر و روی می کنیم تا مخلوط شوند.

مرحله سوم

پس از اینکه مواد به خوبی ترکیب شدند، سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور خوبی گرم شود. در حین گرم شدن فر، بادمجان و فلفل سبز را درون سینی فر می چینیم.

مرحله چهارم

حالا سینی فر را در طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می دهیم بادمجان و فلفل سبز به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزند. هر ۵ دقیقه یک بار باید در فر را باز می کنیم و مواد را زیر و رو می کنیم تا به صورت کاملا یکدست بپزند.

مرحله پنجم

پس از اینکه بادمجان و فلفل سبز به خوبی پختند، آنها را از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شوند. در همین حین ماست چکیده را درون یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس کمی نمک به آن اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا ماست و نمک را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه بادمجان و فلفل سبز را پس از خنک شدن بر روی ماست می ریزیم. در صورت تمایل می توانیم ماست را با مواد ترکیب کنیم یا به همین صورت سرو کنیم.

chishi.ir

 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا