توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه کباب مرغ خامه ای خوشمزه و مخصوص به روش هندی

کباب مرغ خامه ای یکی از انواع غذاهای پرطرفدار و خوشمزه کشور هند است که شباهت زیادی به جوجه کباب ما ایرانی ها دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب مرغ خامه ای در ادامه با سایت آموزشی سیراف  همراه باشید.

طرز تهیه کباب مرغ خامه ای خوشمزه و مخصوص به روش هندی

کباب مرغ خامه ای , طرز تهیه کباب مرغ خامه ای , دستور پخت کباب مرغ خامه ای
طرز تهیه کباب مرغ خامه ای خوشمزه و مخصوص به روش هندی

کباب مرغ خامه ای یکی از انواع غذاهای پرطرفدار و خوشمزه کشور هند است که شباهت زیادی به جوجه کباب ما ایرانی ها دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب مرغ خامه ای در ادامه با سایت آموزشی سیراف  همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران مرغ بدون استخوان ۴ عدد
سیر ۱ حبه
زنجبیل ۱ تکه کوچک
جوز هندی ۱ پینچ
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
لیمو ترش ۱ عدد
پنیر چدار رنده شده ۱ پیمانه
پودر هل ۱ پینچ
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
خامه ۱ پیمانه
روغن ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کباب مرغ خامه ای

مرحل اول

برای تهیه کباب مرغ خامه ای خوشمزه ابتدا ران های مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس سیر را رنده می کنیم و به همراه جوز هندی، فلفل سیاه، آب لیمو ترش به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب می کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا گوشت مرغ طعم دار شود. در همین حین پنیر چدار رنده شده را به همراه نشاسته ذرت و پودر هل داخل یک کاسه مناسب با هم ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

حالا تکه های گوشت مرغ را به کاسه حاوی پنیر اضافه می کنیم. در ادامه خامه را به همراه روغن اضافه می کنیم و به خوبی مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله چهارم

حالا کاسه را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. پس از گذشت این زمان کاسه حاوی مواد را از یخچال خارج می کنیم، سپس تکه های گوشت مرغ را به سیخ می کشیم.

مرحله پنجم

در این مرحله منقل ذغال را به صورت یکدست روشن آماده می کنیم، سپس سیخ ها را به ترتیب روی منقل می چینیم. در ادامه هر چند لحظه یک بار سیخ ها را می چرخانیم تا گوشت مرغ به صورت یکدست بپزد.

مرحله ششم

در صورت تمایل می توانیم این مرغ خوشمزه را در فر یا تابه نیز درست کنیم. در ادامه پس از اینکه کباب ها به طور کامل پختند، آنها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به سیلقه خود به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

chishi.ir

 

 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا