توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

طرز تهیه سمبوسه پنیری خوشمزه مناسب برای میان وعده

سمبوسه پنیری یکی از انواع میان وعده های خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه پنیری در ادامه با سایت آموزشی سیراف همراه باشید.

طرز تهیه سمبوسه پنیری خوشمزه مناسب برای میان وعده

طرز تهیه سمبوسه پنیری خوشمزه مناسب برای میان وعده

طرز تهیه سمبوسه پنیری خوشمزه مناسب برای میان وعده /سمبوسه پنیری یکی از انواع میان وعده های خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه پنیری در ادامه با سایت آموزشی سیراف همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
خمیر یوفکا یا نان لواش نرم۲ عدد
پنیر کیبی یا خامه ای۲۰۰ گرم
شکر۱ لیوان
آب۱ لیوان
گلاب½ لیوان
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
روغنبه مقدار کافی
پودر هل½ قاشق چایخوری

طرز تهیه سمبوسه پنیری

مرحله اول

برای تهیه سمبوسه پنیری خوشمزه ابتدا شکر را به همراه آب و زعفران دم کرده درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم شکر به طور کامل درون آب حل شود.

مرحله دوم

در این مرحله اجازه می دهیم تا شربت به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد، سپس پودر هل را به همراه گلاب اضافه کرده و کمی شربت را مخلوط می کنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در حین خنک شدن شربت، نان ها را به صورت طولی برش می زنیم. در ادامه پنیر را به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم و هر تکه پنیر را ابتدای یک قطعه نان قرار داده و آنرا به صورت مثلثی می پیچیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه تمام سمبوسه ها را آماده کردیم، یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و به اندازه ای روغن مخصوص سرخ کردنی اضافه می کنیم که سمبوسه ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.

مرحله پنجم

در این مرحله سمبوسه ها را به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم سرخ شوند. پس از اینکه یک سمت سمبوسه ها به طور کامل سرخ شد، آنها را درون روغن بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به طور کامل سرخ شود.

مرحله ششم

حالا سمبوسه های سرخ شده را از روغن خارج کرده و درون شربت سرد می اندازیم تا شربت را جذب کنند. در نهایت سمبوسه ها را از شربت خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و با پودر پسته تزیین می کنیم.

chishi.ir

 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا