توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه کباب رو پلو ساده و خوشمزه به روش رستورانی

کباب رو پلو یکی از انواع کباب های خوشمزه و ساده ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب رو پلو در ادامه با سایت آموزشی سیراف همراه باشید.

طرز تهیه کباب رو پلو ساده و خوشمزه به روش رستورانی

 
طرز تهیه کباب رو پلو ساده و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه کباب رو پلو ساده و خوشمزه به روش رستورانی کباب رو پلو یکی از انواع کباب های خوشمزه و ساده ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب رو پلو در ادامه با سایت آموزشی سیراف همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر
پیاز درشت۱ عدد
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پودر جو دو سر یا آرد سوخاری۲ قاشق سوپ خوری
زردچوبه و نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
گلپر۱ قاشق چای خوری
سماقنصف قاشق چای خوری
روغن۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم شدهبه مقدار لازم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
آبلیمو۱ قاشق غذا خوری
برنج۳ پیمانه
سیب زمینی یا نان برای ته دیگبه مقدار لازم
گوجهبه مقدار لازم

طرز تهیه کباب رو پلو

مرحله اول

برای تهیه کباب رو پلوی مجلسی در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم و رنده می کنیم. سپس درون یک کاسه گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را به آن اضافه می کنیم. پودر جو دو سر را اضافه کرده و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله نمک هم اضافه کرده و مواد را با هم ورز می دهیم تا کامل مزه دار و یک دست شود. سپس کباب را کف یک ماهی تابه بدون روغن پهن می کنیم و به طور یک نواخت ضخامت آن را مرتب می کنیم.

مرحله سوم

تابه را روی شعله کم قرار می دهیم و زمان می دهیم تا بپزد. بعد از چند دقیقه آب می اندازد و با آب خودش می پزد. وقتی که گوشت پخته شد و آب آن کامل کشیده شد، یک قاشق روغن و ۲ قاشق از زعفران دم کرده را به آن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

سپس اجازه می دهیم تا کامل سرخ شود. سپس کباب را بر گردانده تا طرف دیگر آن نیز سرخ و برشته شود. برای سس، یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. وقتی که داغ شد، رب گوجه را به آن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

سپس آبلیمو را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شود. در ادامه دو طرف کباب آماده شده را به این سس آغشته می کنیم. برنج را که قبلا حدود ۲ ساعت با آب و نمک خیس کرده ایم را آبکش می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله یک قابلمه را پر آب کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد. سپس برنج را به آب در حال جوش و نمک اضافه کرده و می گذاریم تا نیم پز شود. آن را آبکش می کنیم. کف قابلمه را کمی روغن می ریزیم.

مرحله هفتم

سپس روی حرارت قرار می دهیم. سیب زمینی ورقه ای یا نان به عنوان ته دیگ کف قابلمه می چینیم. برنج آبکش شده را روی آن ریخته و نصف استکان زعفران دم شده را به آن اضافه می کنیم. سپس کباب آماده را روی پلو قرار می دهیم تا با پلو دم بکشد.

مرحله هشتم

در این مرحله گوجه ها را شسته و اگر درشت است کمی خرد می کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس گوجه ها را درون تابه سرخ می کنیم و برنج و کباب را با آن تزیین می کنیم.

chishi.ir

 

 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا