توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

طرز تهیه بستنی سنتی فوری نیم ساعته با طعم فوق العاده

بستنی سنتی از دسرهای قدیمی و پرطرفدار ایرانی است که با این دستور می توانید آنرا به صورت فوری و در کمتر از یک ساعت درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی سنتی فوری در ادامه با سایت سیراف همراه باشید.

طرز تهیه بستنی سنتی فوری نیم ساعته با طعم فوق العاده

 

بستنی سنتی فوری , طرز تهیه بستنی سنتی فوری

طرز تهیه بستنی سنتی فوری نیم ساعته با طعم فوق العاده بستنی سنتی از دسرهای قدیمی و پرطرفدار ایرانی است که با این دستور می توانید آنرا به صورت فوری و در کمتر از یک ساعت درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی سنتی فوری در ادامه با سایت سیراف همراه باشید.

مواد لازم بستنی سنتی فوری
آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری سرخالی
شیر دو سوم لیوان
گلاب یک سوم لیوان
زعفران دم کرده ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
هل آسیاب شده نصف قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نوک قاشق چای خوری
شکر نصف لیوان
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم

طرز تهیه بستنی سنتی فوری

مرحله اول

برای تهیه بستنی سنتی خوشمزه و ساده در ابتدای کار، زرده تخم مرغ را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم. سپس با چنگال یا همزن دستی مواد را مخلوط می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله شیر را به همراه گلاب، زعفران دم کزده و هل داخل کاسه ای دیگر می ریزیم و با هم مخلوط کرده تا یکدست شوند. سپس از این مخلوط در سه مرحله کم کم به کاسه حاوی زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود.

مرحله سوم

حالا آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و با همزن دستی خوب می زنیم تا یکدست شود. در آخر تمام مواد را درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به صورت مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود.

مرحله چهارم

غلیظ که شد، حرارت را خاموش کرده و درب آن را سریع می گذاریم و اجازه می دهیم تا سرد شود. در این فاصله یک قاشق از خامه را روی یک کیسه فریزر می کشیم و صاف می کنیم و در فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند.

مرحله پنجم

وقتی مواد به طور کامل سرد شد، بقیه خامه را به آن اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در این مرحله، مواد را داخل یک ظرف می ریزیم و حدود نیم ساعت در فریزر قرار می دهیم یخ بزند.

مرحله ششم

وسط یخ زدن بستنی، خامه ای که روی پلاستیک کشیده ایم و یخ زده است را خارج کرده و خرد می کنیم و روی بستنی می ریزیم. سپس دوباره در فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند. بعد از حدود نیم ساعت آماده است و قابل سرو است.

chishi.ir

 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا