توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه کرپ مرغ و اسفناج خوشمزه با سس مخصوص

کرپ اسفناج و مرغ یک پیش غذا یا در مواردی یک وعده شام یا ناهار شبک محسوب می شود که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل آشپزی و مرحله به مرحله در ادامه با سایت سیراف همراه باشید.

طرز تهیه کرپ مرغ و اسفناج خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه کرپ مرغ و اسفناج خوشمزه با سس مخصوص کرپ اسفناج و مرغ یک پیش غذا یا در مواردی یک وعده شام یا ناهار شبک محسوب می شود که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل آشپزی و مرحله به مرحله در ادامه با سایت سیراف همراه باشید.

مواد لازم کرپ مرغ و اسفناج
آردسه چهارم لیوان
آبنصف لیوان
شیرنصف لیوان
نمکبه مقدار لازم
پودر سیربه مقدار لازم
روغن مایع۱ قاشق غذا خوری
مواد میانی
تخم مرغ۳ عدد
فیله مرغ۲۰۰ گرم
پودر پیاز و پودر سیر و نمکبه مقدار لازم
اسفناج بخار پز شده۱ لیوان
مواد لازم برای سس بشامل
کره۲۰ گرم
آرد۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
شیر۱ لیوان

طرز تهیه کرپ مرغ و اسفناج

مرحله اول

در ابتدای کار کرپ را تهیه می کنیم. به منظور، ابتدا یک کاسه بر می داریم. تخم مرغ ها را درون آن می شکنیم و هم می زنیم تا از لختگی در آید. پودر سیر و نمک هم به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا یک دست شود.

مرحله دوم

آرد و شیر و آب و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد کاملا مخلوط شود. در این مرحله، تمام مواد را از صافی رد می کنیم تا کاملا مایع یکدستی ایجاد شود. یک تابه را برداشته و کف آن را کمی چرب می کنیم.

مرحله سوم

سپس آن را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم به خوبی داغ شود. وقتی که تابه به خوبی داغ شد، یک ملاقه از مایه کرپ را درون آن می ریزیم و به صورت یکدست در کف تابه پهن می کنیم تا یکدست و نازک شود.

مرحله چهارم

وقتی روی کرپ شروع به حباب زدن کرد و کناره های آن سفت شد، کرپ را برگردانده و طرف دیگر آن را سرخ می کنیم. کرپ ها را سرخ کرده و درون یک ظرف می چینیم. وقتی که تمام مواد کرپ تمام شد، مواد داخل کرپ ها را تهیه می کنیم.

مرحله پنجم

برای تهیه مواد میانی، فیله مرغ را ریز می کنیم. پودر سیر و پودر پیاز و نمک و فلفل را روی آن می ریزیم و مزه دار می کنیم. اسفناج ها را شسته و بخار پز می کنیم. وقتی که اسفناج ها پخته شد، آن ها را کمی ریز کرده و کنار می گذاریم.

مرحله ششم

یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس مرغ ها را درون روغن تفت می دهیم. وقتی که مرغ ها پخته و تفت داده شد، اسفناج ها را هم اضافه کرده و با مرغ ها تفت می دهیم. سپس کنار می گذاریم.

مرحله هفتم

حال به تهیه سس بشامل می پردازیم. برای این کار یک قابلمه برداشته و کره را درون آن می اندازیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کره ذوب شود. آرد را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود.

مرحله هشتم

سپس شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا سس غلیظ شود. در آخر نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم. سس را از روی حرارت بر می داریم. یک قالب مناسب فر برداشته و مقداری از سس بشامل را کف آن می ریزیم.

مرحله نهم

روی کرپ ها را کمی سس زده و از مخلوط مرغ و اسفناج روی آن می ریزیم و کرپ را به صورت بقچه می بندیم و درون قالب روی سس ها قرار می دهیم. تمام کرپ ها را به این صورت آماده می کنیم و کنار هم درون قالب می چینیم.

مرحله دهم

در آخر باقی مانده سس بشامل را روی تمام کرپ ها ریخته و ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. در نهایت چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی کرپ طلایی شود، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

chishi.ir

 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا