توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

طرز تهیه سیب زمینی تخم مرغ خوشمزه به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه سیب زمینی تخم مرغ خوشمزه به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه سوسیس بندری سوسیس بندری یکی از انواع غذاهای ساندویچی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های جنوبی کشورمان می باشد. این غذای لذیذ و فوری به دلیل طعم …

khoresh beh aloo 250x125 - طرز تهیه سیب زمینی تخم مرغ خوشمزه به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه خورش به آلو خورش به و آلو یکی از انواع خورش های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در فصل پاییز پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

estanboli polo 250x125 - طرز تهیه سیب زمینی تخم مرغ خوشمزه به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه استانبولی پلو استانبولی پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه را به دلخواه می توانیم با گوشت …

sibzamini tokhm morgh - طرز تهیه سیب زمینی تخم مرغ خوشمزه به روش قهوه خانه ای

سیب زمینین تخم مرغ از غذاهای ساده و قدیمی ایرانی است که برای روزهایی که حوصله آشپزی نداشته باشیم، یک گزینه مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب زمینی تخم مرغ در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۴ عدد
تخم مرغ۴ تا ۵ عدد
زعفران (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل قرمزبه مقدار کافی

طرز تهیه سیب زمینی تخم مرغ

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی تخم مرغ خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم، سپس پوست شان را جدا می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را به صورت دلخواه خرد می کنیم. برای این غذا معمولا سیب زمینی به صورت ورقه ای یا خلالی خرد می شود.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری آب به همراه ۱ قاشق غذاخوری نمک درون یک کاسه بزرگ می ریزیم، سپس سیب زمینی خرد شده را درون آب نمک قرار داده و اجازه می دهیم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون آب نمک بماند تا به خوبی طعم دار شود.

مرحله سوم

اگر وقت کافی نداشته باشیم، می توانیم مرحله قرار دادن سیب زمینی ها در آب نمک را حذف کنیم. در صورتی که سیب زمینی ها را درون آب نمک قرار داده بودیم، پس از زمان ذکر شده آنها را خارج کرده و با آب سرد آبکشی می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله سیب زمینی ها را با یک دستمال پارچه ای تمیز خشک می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد، سیب زمینی ها را درون تابه می چینیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه یک سمت سیب زمینی ها به طور کامل سرخ شد، آنها را به ترتیب بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به طور کامل سرخ شود. در پایان سرخ شدن سیب زمینی ها مقداری فلفل سیاه، فلفل قرمز و زعفران اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در مرحله پایانی پس از سرخ شدن کامل سیب زمینی ها، تخم مرغ ها را درون تابه می شکنیم و به مقدار دلخواه نمک و ادویه اضافه می کنیم. پس از اینکه تخم مرغ ها پختند، غذا را در ظرف مورد نظرمان کشیده و به همراه نان سرو می کنیم.


chishi.ir

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا